Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a helyzet a sérült emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet a sérült emberek szexualitásával?

Figyelt kérdés

Nem perverzióból kérdezek ilyet.

Testi, szellemi, veleszületett, nem veleszületett, stb sérültség egyaránt érdekel.

Mi van akkor, ha te fogyatékos embereket gondozó helyen dolgozol? Vagy a szülője vagy? Vagy rokona, ismerőse? Vagy te beleszeretsz egybe? Vagy ő tebeléd? Hogyan beszélsz a témáról velük? Szóba hozod, ha ő nem hozza szóba? Mit csinálsz egy pubertás után lévő fiúval, aki nem tud masztizni a sérültsége miatt?

Nem perverzióból kérdeztem ezt. Komoly válaszokat várok. A te ismerősödnek milyen sérültsége van? Hogy jött fel a téma? Mit reagáltál rá?

2016. nov. 13. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én fogyatékos vagyok és imádom a sexet.
2017. ápr. 6. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Én meg akkor leszek idegbeteg ha nem kapom meg. :)
2018. ápr. 27. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Kerekesszékes láb-amputált vagyok,de semmi gond a szexualitásommal.Inkább csak a pózok hiánya teszi kissé egysikúvá a szeretkezést.
2018. szept. 30. 10:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Én magam asperger szindrómás vagyok, testileg ugyanúgy tudok szexelni másokkal mint az átlag emberek, de amikor nem testiségről van szó... Hát, nagyon szimpatikus tudok lenni az embereknek, kedvelnek, jól elvagyok velük meg minden, csak vannak helyzetek amikkel nem igazán tudok mit kezdeni, és ilyenkor általában érzelmileg semlegesen kérdezősködni szoktam hogy mi történt és valami megoldást keresni vagy javítani rajta, de sokszor pont hogy rontok a helyzeten a "ha én szarul vagyok akkor te miért nem leszel automatikusan szarul" elv miatt. Amolyan a jóból tudok még jobbat csinálni, de a rosszból jót nem.

Egyébként meg egy elég nyitott srác vagyok, aki szívesen szocializálódik, csak nos, nem az elvárt dolgokat csinálja általánosságban. Vannak akikkel jól kijövök, velük el szoktam menni random a belvárosba, vagy a Margit-szigetre sétálni, szóval magányos szerintem nem vagyok.

18/f

2020. jún. 10. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Én mozgássérült vagyok és van sexuális életem
2020. jún. 13. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Lényegében ha nő az illető, akkor simán megoldható, férfiként a testi és szellemi egészség sem garancia arra, hogy lesz szexuális életed bármilyen formában (kivéve ha fizetsz érte).
2020. szept. 30. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!