Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan helyzet/szitu, aminek hatására nem tudsz megálljt parancsolni a vágyaidnak?
Kedves 3-as ritka az ilyen férfi,szerencsés a barátnőd.
Igen van sajnos az exnek ,amikor felhív ,hogy szexeljünk,ah isteni az ágyban.
Meglepően sok ilyen szitu lenne. (Kiemelném a feltételes módot.)
Sokszor elfantáziálok, hogy ha pl. a velem szemben ülő jóképű pasi rám mozdulna akkor nem mondanék nemet egy gyors menetre mondjuk a mosdóban. Pedig kapcsolatban vagyok, de úgy érzem lenne olyan helyzet, amikor gondolkodás nélkül belemennék ilyen dolgokban, na persze nem akárkivel.
És ez igazából ijesztő dolog. Múltkor egy apuka volt az illető, akire szó szerint durván vágytam volna. És ez azért bőven szembemegy az elveimmel. És hiába tudom, hogy nem helyes és nem akarom, abban a helyzetben tudom, hogy nem érdekelne.
23L
Hát, hatos, nem vagy sajnos korrekt.. Ha szar a kapcsolat, akkor szakíts, ne vágyj egy ismeretlen idegenre..
3as voltam.
Mivel több mint 2 hónapja nem szexeltem,már kb csak a szexen jár az eszem,egész nap fantáziálgatok :D Nehéz nemet mondani ilyenkor a jelentkezőknek,de most épp nincs olyan,akivel szexelnék.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!