Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan kényes dolog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kényes dolog a szexualitás?

Figyelt kérdés

Több nőnél tapasztaltam már a kölcsönös vonzalom ellenére, hogy amikor a szex kerül szóba, azonnal úgymond pár lépéssel visszavesznek. Mindenkinek egyből az jön le, hogy biztos csak arra kellenek, holott nem... És rendkívül kényesen kezelik ezt. Még akkor is, ha belsőleg teljesen passzolunk.

Mi oka van ennek?

2019. febr. 9. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem hoztam szóba. Jelzi azt a nő, mikor ért arra pontra. Én is visszább lépnék, ha olyan témát hozna fel a másik, ami nekem még korai.Főleg, ha a másik erőlteti is a témát.
2019. febr. 9. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

"mindenkinek"

Kik azok a mindenkik?

Másrészt miért baj, hogy a nők a számukra vonzó férfiakkal szeretnének bármit is, a férfiak sem erőszakolják meg a saját ízlésüket.

2019. febr. 9. 11:56
 13/20 anonim ***** válasza:
8%

ha meg valakire ráköltesz sok pénzt, az nem arról szól, hogy te akarsz tőle valamit, ő meg tőled nem? Vedd észre időben és tipli, férfiak is csinálják ezt nőkkel egyébként :)

2019. febr. 9. 11:58
 14/20 anonim ***** válasza:
23%

Attól is függ hogy hozod szóba.

Ha nem direktben nyomatod a "én már megd.gnálak szöveget, hanem finom utalgatások, flört, csipkelődés szintjén hozod szóba 2-3 találkozó után, akkor ha kölcsönös a vonzalom, jól kellene reagálniuk rá.

Túlságosan aszexuálisra sem érdemes venni a beszélgetést, kerülve a szexuális tartalmú témákat, mert akkor meg egyszerűen nem fmog rád potenciális pasiként nézni a csaj.

Szóval szerintem 2-3 randi után már bőven mehet a flört, elejthetsz sikamlós megjegyzéseket, poénokat. Ha rosszul reagál rá, valószínűleg nem téged keres, csak "nem akar megbántani a visszautasítással".

2019. febr. 9. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
96%

Engem már többször le frigid p!csáztak, mert első randin nem voltam hajlandó az olyan kérdésekre felelni, miszerint mi a kedvenc pózom, mi volt a legextrémebb helyszín, valljam be, hogy a nők szándékosan azért hordanak szoknyát, hogy a férfiak begerjedjenek és kiverjék rájuk (szoknyában voltam)!

Sose volt 2. randi velük és nem, továbbra se vagyok hajlandó egy kevesebb mint 24 órás ismeretséggel ezeket elmondani. Idegen, semmi köze hozzá.

2019. febr. 9. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is korai 2., 3. találkozásnál még. Egyáltalán minek is szóba hozni? Ezt inkább éreztetni kell és alkalmas időpontban lépni.
2019. febr. 9. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:
97%
2-3 tali után nem tudok rólad SEMMIT. Azt főleg nem, hogy belsőleg passzolunk-e.
2019. febr. 9. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Az sztem más, ha olyan a hangulat, tényleg izzik a levegő, és finoman célzol rá, mintha konkrétan szóba hozod és kb. csak arról tudsz beszélni / belemész olyanokba, hogy "de megfektetnélek", "milyen pózban szereted", ennek tényleg olyan érzete van, hogy minél gyorsabban meg akar kapni, aztán game over... és nekem a jobbik kategória is nagyon korán lenne 2. találkozó után... sztem annyi idő alatt nem derül ki az sem, belsőleg mennyire passzoltok.
2019. febr. 9. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
Hagyni kell, hogy a nő kezdeményezze.
2019. febr. 9. 16:54
 20/20 anonim ***** válasza:
10%

"Szerintem is korai 2., 3. találkozásnál még. Egyáltalán minek is szóba hozni?"

Tipikus női felelősség elhárítás. Ha nem kerül szóba, nem kell nyíltan színt vallani hogy "bocs de nem tetszel, csak unalmamban randizgatok veled". Helyette ha "cselekedni" próbál a balek, akkor lehet rá csúnyán nézni, fejet félrekapni, elfordulni, lelépni.

Eddig az összes(!) olyan csajjal, akivel kapcsolatom lett, legkésőbb a harmadik randin szóba került finoman a szexualitás, és megtörtént az első csók.

Hidd el, ha vonzódnak hozzád, izzik a levegő, nem lesz "jaj, túl korai ez nekem".

2019. febr. 9. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!