Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk nektek bejönnek a kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek a kicsit kényes lányok? Értem ez alatt, aki kutyit mond kutya helyett, hapcikának hívja a mamuszát stb.

Figyelt kérdés

2016. dec. 10. 00:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én például ezt nem tartom kényesnek. De àltalàba a kènyes lányok taszitanak. De ez nem az.
2016. dec. 10. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Én meg Janinak hívom a farkam. Mi egymásnak teremtettünk.
2016. dec. 10. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami fogalomzavar lesz. Ez inkább idétlen.
2016. dec. 10. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Ez sokmindentől függ! Lehet cuki és lehet ijesztő! De alapesetben inkább aranyos, mint taszító! :-)
2016. dec. 10. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Én szoktam így becézni dolgokat, de nem vagyok egy pláza cica, sem kényeskedő. A kettő nem ugyanaz. A visszajelzések alapján aranyosnak, cukinak tartanak.
2016. dec. 10. 00:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nem kényeskedés, hogy miket mond. Továbbá ez hogy kutya helyett kutyit mond, meg hasonlók, nem árulnak el sokat az illetőről. Ha egy hellokitty életnagyságú változatáról van szó vagy valami barbibabáról akkor az nem jön be. Ha nem arról van szó, akkor ez szinte semmit nem ad vagy vesz el abból hogy ítélem meg az illetőt.

Igazából nem is értem ki az aki ez alapján bármilyen ítéletet tudna mondani :D

2016. dec. 10. 01:16
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha nagyon jó tested van, és nagyon szép vagy, akkor nem gond hogy ilyen vagy.
2016. dec. 10. 07:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

4-5 éves korig lehet aranyos. Utána idegbajt kapnék az ilyen beszédtől.

Felnőtt nőtől borzalom. Bocs, de elsőre az ugrik be, hogy egy infantilis majom. Gondolom ez másban is megnyilvánul.

2016. dec. 10. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egészséges embertől ez inkább alacsony IQ szintre vall.
2016. dec. 10. 09:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem kényes, hanem gyerekes. Egyik sem jön be.
2016. dec. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!