Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon taszítónak találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon taszítónak találom nőkben azt, hogy nagyon 'kényesek' és ezt hangosan hisztizve fejezik ki?

Figyelt kérdés

Tisztázzunk valamit, azt, hogy valaki kényes az nem egyenlő azzal, hogy igényes.

Számomra nagyon taszító azt hallani egy nőtől, ahogy részletesen ecseteli, hogy xy férfi milyen antiszociális, a nadrág sem áll jól rajta, a haja zsíros stb. vagy bent voltam a buszmegállóban vagy a piacon és azok a szagok... ezeket órákig képesek, részletes leírásokkal gúnyosan és undorodva ecsetelni.

2023. jún. 17. 21:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem kényesség.
2023. jún. 17. 21:29
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Csak nem leszólt valaki, kérdező? 😅 A kérdésed nem kérdés.
2023. jún. 17. 21:31
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Most jön a nyár, tőlem hallhatod órákig, hogy a tinédzser srácok mennyire kuurva hónaljszagúak, és persze emelgetik a karjukat, mintha mindenkit be akarnának teríteni a szaggal. Nem igaz, hogy a szüleik nem szólnak rájuk, hogy milyen embertelenül büdösek.
2023. jún. 17. 21:32
 4/25 A kérdező kommentje:
1# Akkor mi a kényesség?
2023. jún. 17. 21:32
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
Én sem értem, hogy mi a kérdés.
2023. jún. 17. 21:45
 6/25 anonim ***** válasza:
92%

A kényesség viselkedésre utal, nem témára.

Te vagy az, aki a másiknál megsértődött, hogy miért undorító?

2023. jún. 17. 21:45
 7/25 anonim ***** válasza:
0%
Milyen másiknál ^^
2023. jún. 17. 21:47
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Csak nem a kritizált igénytelenek közé tartozol?

Mellesleg múlt vasárnap a villamosmegállóban aludt a padon egy homeless, elég büdi volt, egyszerre értem oa egy másik nővel, megállapítottuk, hogy büdös és odébb álltunk. El volt intézve a téma. Pár perc múlva jött egy pasi, aki percekig fejtegette a témát, hgy miért ilyen igénytelen,

2023. jún. 17. 22:06
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Oké?? És? Mit akarsz tőlem?
2023. jún. 17. 22:15
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem hiszti...
2023. jún. 17. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!