Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon taszítónak találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon taszítónak találom nőkben azt, hogy nagyon 'kényesek' és ezt hangosan hisztizve fejezik ki?

Figyelt kérdés

Tisztázzunk valamit, azt, hogy valaki kényes az nem egyenlő azzal, hogy igényes.

Számomra nagyon taszító azt hallani egy nőtől, ahogy részletesen ecseteli, hogy xy férfi milyen antiszociális, a nadrág sem áll jól rajta, a haja zsíros stb. vagy bent voltam a buszmegállóban vagy a piacon és azok a szagok... ezeket órákig képesek, részletes leírásokkal gúnyosan és undorodva ecsetelni.

2023. jún. 17. 21:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

Ezek mind jogosak.

Nekem a kényesseg amitől vilaggá mefyek, pl ezek:

Jaj hiztam 5 dekat, kinek fogok igy kelleni? Brühühü!

Reggel beszaritottam a hajam, erre esett az eső, es visszagöndörödött, de nagyon utálom, ugy nezek ki mint egy szalmakazal!

Letört a körmöm, hogy nézek most ki, mint egy csöves!

2023. jún. 17. 22:33
 12/25 anonim ***** válasza:
85%
Talán ha titeket is érdekelne, hogy kinézzetek valahogy, lenne csajotok.
2023. jún. 17. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Én nem teszek hangos megjegyzést senkire, mert senkit nem célom megalázni. De, ha valami kimagaslóan undorítóval akadok össze, azt a hozzám közelállóknak van, hogy elmesélem. Ha ez valakit zavar, majd szól, aztán legfeljebb nem lesz hozzám közelálló. Terhére senkinek nem szeretek lenni.

Ugyanakkor, elmesélni, hogy a buszon alig kaptam levegőt a pacsulitól, amit valaki magára borított, vagy azt, hogy a közvécében öklendeztem a szagtól, szerintem nem kéne, hogy hiszti, vagy kényesség legyen. Ahogy, az se, ha az alap igényesség, higiénia hiánya a téma.

A kényesség az, mikor felfújsz valamit. Akár a kényelmetlen ágy problémáját, mint a borsószem hercegkisasszony, akár egy bagatel külső hiányosságot, nekem a fúj, lenőtt a haja/körme már ez a kategória, de itt nagyon szubjektív a határ, vagy ehhez, ahhoz nem nyúlok, mert más már megfogta, stb. Tehát egy teátrális túlzó reakció valamire. Arra,ha valaki, vagy valami igénytelen, büdös, undorító, undorral reagálni és ezt kultúrált keretek közt szavakba önteni, nem kényesség. Szíved joga, ha téged irritál, de nem értem mi volt a kérdés pontosan. Ha zavar, akkor az olyan emberrel nem jössz össze,aki szerinted kényes. Ennyi a megoldás.

2023. jún. 18. 00:46
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
#13 amiről kérdező ír, az pontosan az a túlzás, amiről te írsz, itt meg ez százszorosan működik, pennák egymást köztben meg tízezerszeresen.
2023. jún. 18. 07:49
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

Való igaz,ez így van,ahogy a kérdező írja.Hangosan, röhögcsélve osztják a férfiakat,pardon a pasikat...

Tegnap is láttam,hallottam három ilyen gráciát,olyan 16-18 évesek lehettek,sétáltak a Starbucks-szal a kézben és közben szaftosan és hangosan szidták a pasikat.

Mondjuk ebből a három csajból kitelt volna öt normál testalkatú nő,mert a 170 centikkel és azzal a fejenként 80- 90 kilóval, szép X lábakkal és póniló méretű fenekekkel nem nagyon értem,mire válogatnak.Ja,hogy savanyú a szőlő? Nőket ugye nem lehet kidumálni,őket úgy kell elfogadni.

Ha így néznek ki tizenévesen,mi lesz később?

De ugye a csúnya,ronda, igénytelen,bunkó pasik...

2023. jún. 18. 08:15
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszti, nem kényesség, jól mondják. Erre van egy szó:

taszító személyiség.

Tényleg, mi a phasznak foglalkozik bárki azzal, hogy nézett ki xy a buszmegállóban?

2023. jún. 18. 09:19
 17/25 anonim ***** válasza:
14%
15. Én sem értem, minek csinálják ezt. Pont ők??? Megértem, ha egy elhízott, csúnya femcel szidja a férfiakat, de 17-19 éves vékonyderekú pálcikalábú kis tinik honnan veszik ezt a dumát?
2023. jún. 18. 09:20
 18/25 anonim ***** válasza:
62%
Tinikre még többen perverzkedtek, jobban utálnak titeket, mint bárki.
2023. jún. 18. 11:09
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

17

Egy tininek talán elé kell tűrnie a büdös, igénytelen embereket?

2023. jún. 18. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

19 de ez kamu, amit itt találtatok ki, szó sem volt erről.

olyanokról szól a kérdés, hogy pl. egy festékes munkaruhás építkezésről jövő emberre azt mondjátok, hogy hajléktalan, vagy, hogy egy fiatal srác szakadt nadrágban le van büdösözve, aztán csak nézel, hogy kiről beszél a bajcinőcinek a telefonba a szakadt ruhás p.csa.

2023. jún. 18. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!