Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez alapján vissza taszítónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján vissza taszítónak találnak a férfiak vagy tetszem nekik?

Figyelt kérdés

Elég sokszor veszem észre, hogy megbámulják az arcomat a férfiak.De nem mosolyogva, hanem csak néznek semleges fejjel, talán nagyra nyitott szemekkel, vagyis olyan furán,de van amelyik inkább szigorú fejjel. Nagyon ritkán klasszikus csajozósan is,mosoly meg minden. Nagyon ritkán kezdeményeznek ,de az is csak az utóbbi fajtából van. De ez tényleg nagyon ritka.

0 önbizalmam van, csúnyának tartom magam, de hallottam már néhány embertől, hogy szép vagyok,de hát ez relatív. A kisugárzásom sem lehet vmi hűde jó, úgy érzem.

2023. máj. 4. 21:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Tehát miért néznek olyan fura fejjel a férfiak szerintetek?

És ezt elég régóta észrevettem már,de ami a kérdést ihlette,a legutolsó ilyen szituáció, hogy leszálltam a buszról, és vártam egy másikat a megállóban,a sofőr (aki amúgy szerintem helyes) ilyen fejjel nézett,pont kiszúrtam de akkor sem nézett el hanem végig bámult óriási szemekkel, amíg el nem indult a megállból, nagyon kellemetlen volt mert sosem tudom hova tenni ezt a nézést.

2023. máj. 4. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha valóban ronda lennél, nem nézegetnének téged ennyit hidd el.

Szóval, legrosszabb eseetben is "egyedi" vagy avagy szép...na sikeresen benyálaztalak mehetsz aludni.

2023. máj. 4. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Nincs veled gond, valószínűleg egyedibb vagy, ezért nézhetnek meg (pozitív értelemben).
2023. máj. 4. 22:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyeség,de sokszor arra gondolok mivan ha ez a megvetés nézés?
2023. máj. 4. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kep nelkul nem lehet erre valadzolni. Min privatban kuldj kepet
2023. máj. 4. 23:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak privátban lehetne válaszolni de én nem szoktam szenteskedni megmondom kerek perec.
2023. máj. 4. 23:43
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

ha gyakran bámul, akkor tetszel neki, vagy különleges vagy.

Nem nézünk csúnyákat...

2023. máj. 5. 00:22
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Önbizalomhiány , nics baj szerintem.
2023. máj. 5. 01:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Van valami egyed vonásod, ami elég ritka és ezért néznek meg. Lehet az bármi és nem feltétlenül csak negatív, visszataszító dolog. A leírásodból arra következtetek, hogy ez valami semleges, de feltűnő jellemző. Kép nélkül nehéz megmondani.
2023. máj. 5. 06:32
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon ritkán kezdeményeznek....ebből nem szabad ma kiindulnia senkinek.

Sokszor a pont a szebb nőknél nem kezdeményeznek...

2023. máj. 5. 06:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!