Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női dominancia egy harmonikus párkapcsolatban?
#18 Nem, ez fordítva nem igaz.Mert a férfinek egy dolga es haszna van az életben, hogy dolgozzon a családjáért és megvédje a gyerekeit és azoknak az anyját.
Egy nő, aki gyereket szül egy férfinek, aki igazi férfi, és mindent megad a családjának, azt soha az életben nem hagyja ott.Pont azért, mert tudja milyen a többi.A nők alapból hűségesebbek.
A férfiaknak pedig alapvető természete nem lehorgonyozni egy nő mellett.Azt csak akkor teszik, ha beletették a megfelelő időt, munkát, pénzt.
18: Egyedülálló férfi vagyok és a munkahelyem, főnökeim szerint hasznos vagyok, amit idén tavasszal egy előléptetéssel és anyagi téren is honoráltak. Hasznos vagyok a családtagjaim, barátaim szerint is és lehet rám számítani. Még a macskám szerint is hasznos vagyok, mert én adok neki enni. Szóval egyáltalán nem csak egy haszna van egy férfinek és dolga is lehet más, mint amit te elképzelsz.
A nők többsége az "igazi férfit" szexuális vonzalom alapján választja ki és csak szeretné belelátni a tökéletes társat és apát. A válások számából (amit többségében nők kezdeményeznek) láthatjuk, hogy ez mennyire nem hatékony.
A nők alapból hűségesebbek kijelentést pedig elég sok férfi meg tudná cáfolni. Nem is gondolod, hány 30-as, 40-es feleséget és családanyát lehet levenni a lábáról némi bókolással. Tudom, tudom, mert elhanyagolja őket a párjuk. Az az igazi férfi, akinek gyereket szült és aki mindent megad a családjának és akit soha nem hagyna ott, mert tudja milyen a többi. Oh wait...
Ja és tévedés, hogy a férfiak akkor horgonyoznak le egy nő mellett, ha beleteszik a megfelelő időt, munkát, pénzt. Ezt az állításodat nők is meg tudják cáfolni, elég csak arra gondolni, mikor azon bosszankodik valaki, hogy de hát hetekig nem feküdtem le vele, nem adtam könnyen magam és miután megkapott, mégis elhagyott.
A férfiak az olyan nők mellett horgonyoznak le, akik ezt kiérdemlik. A tartásukkal, a lényükkel, a kisugárzásukkal, azzal, hogy megfelelő társnak bizonyulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!