Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem adják fel a coperek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adják fel a coperek az oldalon?

Figyelt kérdés

Akárhányszor kiderül egy kérdés folyamán, hogy csak a külső számít a csajozásban férfiként és ha nem vagy Chad és nem lett barátnőd 25 éves korig, gyakorlatilag lehetetlen a csajozás.. mindig bejön szerintem ugyanaz a 8 -10 ember tagadó válaszokkal.

Ápoltság meg látok béna csávót jó csajjal. Hogy lehet, hogy még mindig ezek a bullshit válaszok vannak többségben?

aug. 23. 11:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
12%

“ akkor is rá van írva az arcodra, kisugárzik, látszik még akkor is, ha csak állsz/ülsz egyhelyben semleges fejjel, semmit sem szólva...”

Ekkora poént bammeg. Tudod kit hülyítsd. Ez a “kisugárzás” ami még semleges fejjel is látszik megsúgom, hogy mi. Ez az arcszerkezet. Ezt értelmezik kisugárzásként tévesen. Az arcszerkezet alapján ítélnek ugye: miért van olyan bamba pofád? Miért vagy olyan fáradt, beesett arcú, miért vagy olyan félős? Hát mert az arcfelépítése ilyen, nem azért mert valami sugárzik belőle.

szept. 10. 18:50
 22/22 anonim ***** válasza:
12%

21-es, engem idéztél, teljes mértékben egyetértek, és nő vagyok egyébként (a 8-as és a 13-as is az enyém volt).

Túl sokat hallgattam én is az ilyen bullshiteket, így 30 fölött már nagyon tele a bakancsom velük, csak valamiért úgy tűnik, nem ez jött le az idézett hozzászólásomból (ami irónia lett volna).

szept. 10. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!