Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adják fel a coperek az oldalon?
Akárhányszor kiderül egy kérdés folyamán, hogy csak a külső számít a csajozásban férfiként és ha nem vagy Chad és nem lett barátnőd 25 éves korig, gyakorlatilag lehetetlen a csajozás.. mindig bejön szerintem ugyanaz a 8 -10 ember tagadó válaszokkal.
Ápoltság meg látok béna csávót jó csajjal. Hogy lehet, hogy még mindig ezek a bullshit válaszok vannak többségben?
Mennyivel relevánsabb az a 8-10 elbaszott incel, aki folyton itt nyafog?
Egyébként becsaphatják magukat, de csak és kizárólag a szar személyiségük miatt nem kellenek a világon senkinek.
#2, igen, sajnos egyetértek. Konkrétan itt nyomják ugyanazokat a kérdéseket és csalódnak, ha nem azt a választ kapják, amit ők képzelnek.
Ami durva szerintem, hogy ezekből az írásokból érződik, hogy mennyire nem szeretik a nőket és lenézik őket. Ezzel magukban nincsen baj, csak nem értem miért gondolják, hogy így bárki is jól érezné magát velük egy randin. Nőként már így ettől fenyegetve érzem magam. Ez nem a külső, hanem a belső.
2,3: Na meg is jöttek a szokásos coper válaszadók, ahogy szoktak.
“de csak és kizárólag a szar személyiségük miatt nem kellenek a világon senkinek.”:
Csak a kinézeten múlik.
#4 Akkor nem tudom, nekem hogy voltak szép barátnőim, mert elég balfaszul nézek ki...Ja, de tudom, csak ti azt nem fogadjátok el.
Nyugodtan higgyetek, amiben akartok, ahogyan a vallás sem, úgy ez sem lesz igaz attól...
Ez nem copium mint itt sokan mondják. Valóban nem lehet incelként benőzni. És nem amiatt mert mindannyian kockafejű, zsírós, csóró trógerek vagyunk. Engem folyamatosan ekéznek itt az ún. "normiek" ( akiknek lehet összejött valami MID csajszi és azzal menőznek ), de igazából a nőknek IRREÁLISAK lettek az elvárásaik.
Én 184 magas vagyok 38, korrekt fizetésem van lakásom, izmos/sportos vagyok keresztény és családcentrikus. Jó a viszonyom a családommal és káros szenvedélyem nincs, nem iszom nem dohányzom stb.!
És mégsem adnak a nők esélyt!
Miért nem? Mert nem vagyok Chad. Erre jönnek mindig a válaszok hogy mennyi ilyen meg olyan párt látnak. Azt elfelejtik hogy ezek az egyedi esetek, a legtöbb ember nem veri nagydobra hogy egyedül van de ez az igazság.
Sok nő úgy van "egyedül" hogy titkolja h van valakije ugyanis egy Chaddel "jár" aki viszont egyszerre 5-10 nővel van. Alsó hangon.
A legtöbb incel nem lúzer, lenézendő, nőgyűlölő, SŐT. Egyszerűen elkeseredett ember mert az értékeinket nem nézik hiszen nem vagyunk Chadek.
A nők a poligámiát részesítik előnyben már nagyon régóta és ez csak romlik.
38F incel
Azért az "én is szarul nézek ki, mégis mindig jó nőim voltak" típusú válaszokat helyén kell kezelni.
Az ilyenek általában alulértékelik a saját külsejüket, vagy éppen a barátnőik is max átlagosak voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!