Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem adják fel a coperek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adják fel a coperek az oldalon?

Figyelt kérdés

Akárhányszor kiderül egy kérdés folyamán, hogy csak a külső számít a csajozásban férfiként és ha nem vagy Chad és nem lett barátnőd 25 éves korig, gyakorlatilag lehetetlen a csajozás.. mindig bejön szerintem ugyanaz a 8 -10 ember tagadó válaszokkal.

Ápoltság meg látok béna csávót jó csajjal. Hogy lehet, hogy még mindig ezek a bullshit válaszok vannak többségben?

aug. 23. 11:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
A környezetemben rengeteg nem "chad" férfi van, aki 180-at se üti meg, nem kigyűrt, van, amelyik még kopasz is, de sugárzik róla, hogy mennyire boldog azzal a nővel, aki a gyermeke anyja. Egy közös van bennük: hihetetlenül kedvesek és udvariasak mind.
aug. 25. 11:10
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

8-as (kamu) nő igenis meg lehet mondani nagyon sok mindent egy ember mimikájáról, mozdulatairól, gesztusairól.

Egy idősebb rokon azt mondta nekem, 25 év felett mindenki felel az arcáért. Kiül rá a személyiséged.

aug. 25. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

És mert az idősebb rokon azt mondta, úgy is van 😃 Gratulálok.

Az én arcom születésem óta ilyen. (Mint mindenkié.) De biztos magzatkoromban szörnyű személyiség voltam, esetleg előző életemben... 😅 Véletlenül sem "csodás" felmenőim génjei formálták ilyenné. Jól van már... Nem jobb személyiség a szép arcú ember sem, csak anyuci-apuci, egyéb felmenők jobban néztek ki.

aug. 25. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
11:10 ""Egy közös van bennük: hihetetlenül kedvesek és udvariasak mind." De sokáig ilyen voltam...az eredmény: Welcome to Friendzone!!! :D 36F
aug. 25. 13:50
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
13-as szóval ráncosan és arcszőrzettel születtél. Grat.
aug. 25. 15:16
 16/22 A kérdező kommentje:

"De sokáig ilyen voltam...az eredmény: Welcome to Friendzone!!! :D 36F":

Egyszer bekerültem volna a friendzone -ba. Én ghostolva vagy offolva voltam inkább.

aug. 28. 22:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Ha friendzone -ba lennék, még én örülnék neki. Lenne egy női barátom, akivel megosztom a problémáimat és néha esetleg rámegyek a barátnőire.
aug. 28. 22:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Na ezért nincsenek női barátaid, mert senki sem akarja a barátait kitenni egy incelnek.
aug. 29. 07:00
 19/22 A kérdező kommentje:
18: De nem tud senki semmit. Titokban tartom, hogy blackpilled vagyok.
aug. 29. 14:10
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Háddena', értsd már meg, akkor is rá van írva az arcodra, kisugárzik, látszik még akkor is, ha csak állsz/ülsz egyhelyben semleges fejjel, semmit sem szólva... Elemeztesd ki magad a 12-esnek a nagy tudású idős rokonával, az abban a pillanatban, ahogy meglát, már meg is mondja azonnal. 😃
aug. 29. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!