Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adják fel a coperek az oldalon?
Akárhányszor kiderül egy kérdés folyamán, hogy csak a külső számít a csajozásban férfiként és ha nem vagy Chad és nem lett barátnőd 25 éves korig, gyakorlatilag lehetetlen a csajozás.. mindig bejön szerintem ugyanaz a 8 -10 ember tagadó válaszokkal.
Ápoltság meg látok béna csávót jó csajjal. Hogy lehet, hogy még mindig ezek a bullshit válaszok vannak többségben?
8-as (kamu) nő igenis meg lehet mondani nagyon sok mindent egy ember mimikájáról, mozdulatairól, gesztusairól.
Egy idősebb rokon azt mondta nekem, 25 év felett mindenki felel az arcáért. Kiül rá a személyiséged.
És mert az idősebb rokon azt mondta, úgy is van 😃 Gratulálok.
Az én arcom születésem óta ilyen. (Mint mindenkié.) De biztos magzatkoromban szörnyű személyiség voltam, esetleg előző életemben... 😅 Véletlenül sem "csodás" felmenőim génjei formálták ilyenné. Jól van már... Nem jobb személyiség a szép arcú ember sem, csak anyuci-apuci, egyéb felmenők jobban néztek ki.
"De sokáig ilyen voltam...az eredmény: Welcome to Friendzone!!! :D 36F":
Egyszer bekerültem volna a friendzone -ba. Én ghostolva vagy offolva voltam inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!