Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves vagyok, de zaklatókon kívül senki nem akart tőlem semmit, ez marad örökre?
Szerintem szép vagyok.
Házas, 30 évvel idősebb pszichopatán kívül, aki 6 éve zaklat, senki nem akart tőlem semmit. Mondjuk sokat nyom a latba, hogy falun éltem mindig is, ahol nagyrészt nyugdíjasok vannak.
Te azt mondod hogy egy szép nő vagy!
Akkor irány a tinder és lesz pasid.
"én még nem halottam olyan nőről akit azért szidtak mert fennt van társkeresőn"
1. Attól, hogy valamiről nem hallottál, még létezik.
2. Nem szidtak, csak gúnyolódtak, nevetség és pletyka tárgyává váltam. Esetemben ez még rosszabul is csapódott le a külsőm miatt. Amiatt engem eleve egész életemben bántottak (nők is, idősebbek is!), erre jött, hogy én még így próbálkozom... El lehet képzelni...
"mondjuk a 15 éves netes társkeresős pályafutásom alatt nem sok átlagosnak számító lányt láttam,hawaiion készült képekkel pózolnak,10 kg smink,3 cm es mininadrág...."
Ezt mi, akik nem ilyenek vagyunk, tudjuk is nagyon jól, emiatt nem regisztrálunk. Ez az ő "játszóterük". Ismétlem, engem is csak az elkeseredettség, a kilátástalanság vitt rá. Ne az legyen, hogy úgy "sírok", hogy meg sem próbáltam, esélyt sem adtam a dolognak. Hát, ez lett belőle... Megértem, ha a Kérdező ezt nem vállalja egy ilyen "gyilkos" légkörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!