Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem párt talaláni?
11/21 A kérdező kommentje:
Én is ezt tapasztalom, amit te 9-es.
Pontos helyet nem szeretnék írni, de egy pár ezer fős kis településen a fővárostól távol.
Csatlakozz a haverjaidhoz, biztos, hogy járnak társaságba, bulikba, csak itt tudnak felszedni csajokat. Vegyenek be téged is a csapatba, mondd, hogy hívjanak már téged is, te is mennél. Aztán majd alakul valami.
szept. 1. 23:00
Persze, hogy van. Még sok év van előtted. 40-50 évesen is találnak emberek új partnereket, egy néhány éves sikertelenség nem a világ vége.
szept. 15. 21:09
14/21 A kérdező kommentje:
Azt tapasztalom, hogy sokkal nehezebb ismerkedni, mint pár éve. Iszonyat magasan van a mérce már. Neten semmi esély nincs, ha nem kimagaslóan jóképű valaki és a képei azt tükrözik, hogy átlagos életszínvonalon él.
Ne neten ismerkedj, inkább élőben. De ne legyél görcsös és fogadd el, hogy több év is eltelhet, amíg megtaláljátok egymást a pároddal. Jó dologhoz idő kell.
Ne zárkózz be, járj el programokra. Akkor idővel találsz valakit.
szept. 15. 22:15
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Próbálok nem stresszelni rajta, de úgy érzem, hogy muszáj erőltetni, mert közel a 30hoz ki fogok futni az időből. Volt már komolyabb párkapcsolatom, ami több évig tartott, de ahogy a kérdésben is írtam fiatalabb koromban könnyebben ment valahogy. Most meg szinte levegőnek néznek.
16.: Én 47 vagyok, nem 29. Ha egyedül maradnék, állítom, ha nem lennék igényes, heteken belül találnék partnert, az igényességem miatt néhány éven belül biztosan. Pedig nőnemű vagyok, nem járok bulizni és nem rendelkezem széles ismeretségi körrel. A párom már 60 felett volt, amikor megismertük egymást, de én is harmincas voltam.
Te úgy beszélsz magadról, mintha egy vénember lennél, akinek már nem sikerülhet.
Nem gondoltál arra, hogy városba, esetleg külföldre költözz? A pesszimizmusod oka az is lehet, hogy falun a hagyományos szemlélet szerint bizonyos korig meg kell nősülni, akinek ez nem megy, az selejt. Egyforma életet erőltetnének mindenkire. Lehet, hogy a megoldás a maradi falusi közeg elhagyása lenne.
szept. 15. 22:38
18/21 A kérdező kommentje:
17es Ebben van sok igazság! Egy nagyvárosban biztos akadna olyan, akinek megtetszenék. De sok esetben már ott eldől a dolog, hogy egyszerűen a legtöbb nőnek nem jövök be külsőre, mert arcilag nem vagyok helyes ember. Én magamat ettől függetlenül nem tartom csúnyának, de mégsem kapok semmilyen pozitív visszajelzést sehol. Megnézik a képeimet és szóba sem állnak velem. Ha élőben próbálkozok sem igazán tudok vonzalmat vagy figyelmet felkelteni senkiben és ez pár éve nem így volt a 20as éveim elején. A középiskolában tipikusan az a srác voltam, aki nagyon sok lánynak tetszett és ezért is bántja az egómat a jelenlegi helyzet.
18.: Ez nem biztos, hogy így van. Kifejezetten csúnya arcú embereket is látok párral. Kezd elmenni az önbizalmad.
A neten sajnos ha valakinek nem olyan fotogén az arca, hátrány lehet. Emiatt is jobb az élő ismerkedés.
szept. 16. 21:53
Messze laksz a csajoktól, akik megnéznek neten. Nem 10-15 km-es körzetben keresgél, ez itt a gond.
szept. 16. 22:45
Kapcsolódó kérdések: