Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még esélyem párt talaláni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem párt talaláni?

Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre, hogy míg korábban az iskolás évek alatt sok lánynak, nőnek bejöttem mostanra ez teljesen megváltozott, pedig külsőre nem gondolom, hogy negatívan hatott volna ram ez a pár év, sőt jobban is nézek ki, mint akkor. Senkinél nincs sikerem. Tinderen korábban sok párom volt most szinte senki sem húz jobbra és ha élőben próbálkozok ott is általában kudarcba fullad a dolog már az elején. 29F

aug. 22. 22:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%

Szia! Ezt én írtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Jobb nem lesz már csak rosszabb. A legjobb tanácsom az, hogy ne online társkeresőkön ismerkedj. Évről évre szarabbak lesznek.

aug. 22. 22:33
 2/21 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanezt érzem én is.28F
aug. 22. 22:36
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Ha keresel tovább akkor van. Ha feladod, akkor nincs.
aug. 22. 22:37
 4/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok vele egyedül. Teljesen lehúz ez… az élet más területein sem vagyok túl sikeres. Sajnos nem vagyok gazdag sem. Annyira vágynék egy társra, akivel viszont szerethetjük egymást. Meg nyilván a sz*x is hiányzik, annak a hiánya is folyamatos frusztrációt okoz, főleg amikor a haverok mesélik, hogy 2-3 hetente fektettek meg egy új csajszit..
aug. 22. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:
46%
Fogj egy papírt és tollat, majd írd le miben különbözöl a haveroktól. Arra vigyázni kell, hogy például a külsőt illetően az ember hajlamos szebbnek látni magát, mint amilyen. Ez egy természetes védekező mechanizmusa az egónak. Ha se stílusbeli, se személyiségbeli eltérés nincs köztetek, akkor nagy valószínűséggel ez lesz a hunyó.
aug. 22. 23:08
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Én sose gondoltam magam helyesnek, de korábban valamiert tetszettem viszonylag sok nőnek. Úgy gondolom a haverok helyesebbek és magabiztosabbak, de testalkatilag én nézek ki jobban.
aug. 22. 23:24
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Hol próbálkoztal eddig?
aug. 23. 05:11
 8/21 A kérdező kommentje:
Bulikban, Instagramon, Tinderen stb Vidéken élek és sajnos nő is elég kevés van, aki szingli a korosztályomból vagy lenne esélyem nála.
aug. 25. 16:04
 9/21 anonim válasza:
85%

Ezzel sokan vagyunk így. Középiskolában "menő" gyerek voltam, gyúrtam, tetkó, felnyírt haj, volt hogy mellírozva is volt (elég nagy divat volt 15-16 éve srácoknál is) ettek a csajok, valaki mindig csillogó szemekkel nézett rám buszon is, hiába volt mellettem a barátnőm.

Ahogy teltek múltak az évek egyszer csak azon kaptam magam hogy tök egyedül vagyok 36 évesen. Oké nem vagyok csúnya, adok magamra, jó melóm is van, a csajok valahogy mégsem vesznek észre, aki meg igen, nos az nekem nem jön be. Van ez így sajnos. :(

aug. 27. 12:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
aug. 27. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!