Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukaként találtál párt?
Nem ismerkedtem egyáltalán, de alakul valami, véletlenül találkoztam egy régi ismerősömmel, mikor mentem az ügyvédhez. Laza kapcsolatnak indult az elején, majd kiderül mi lesz.
Igazából próbáld meg megtalálni az egyensúlyt a gyerek és a magánélet közt. Nem kell lemondanod dolgokról 20 évre, csak mert így alakult az életed.
A többség igen, csak szexet fog akarni, emiatt ők sem hibáztathatóak.
En olyan anyákrol tudok akiknek lett 2.(valakinek már 3.)férje is, akik alig vannak a gyerekkel és folyamat megy a mellbedobás flört meg ilyen effektek.
Pl most is látom egy ismim most vált el de már csöcskirakós képre is cserélte a családi fotót.
Neki 2 palija is ugy volt eddig, hogy más feleségtol szedte el.
A szomszedno hasonlo csak maskepp gyerekkel az is egyedul siman erőszakosan rátapad bármelyik palira, kontrollmániás is, de igy lett is neki olyan is aki mellette is marad meg segíti. A gyerek meg le van ejtve. Vagy az apjánál van, vagy azt hallom csak ha a gyerek akar valamit hogy menjél be hagyj békén nincs kaja aludjál már. Ha sír meg leszidja csak hogy mondtam hogy azt nem szabad. Es ordit. Vigasztalni soha nem vigasztalja a 3 éves gyereket.
De tisztességes anyát is ismerek akinek szintén ugy lett csak palija (de évek óta tehát komoly), hogy a gyerekek hetekig is az apjuknál is vannak.
Ezeknek mind komoly kapcsolata, meg x edik férje van.
Én olyanokba futok bele akik csak lazát akarnak meg barátság extrákkal kezdetben oké is, aztán nem, és mikor ki vannak hajítva, meg megy a zaklatás munkahelyen, a gyerek iskolájánál is, bárhol, nem akar szakítani, de ezt terrorral, zaklatással fenyegetéssel adja elő, másik meg akarna ölni is mert szerinte azért van dobva mert van más, mert szerinte megcsaltam. Magába nem néz hogy azért van dobva amit elmondtam, mert gyökér.
Én ilyen "bolondokat" vonzottam csak be eddig gyerekkel. Ja meg egy mamahoteleset aki a gyerekkel versengett. Irigy volt egy kisgyerekre es rivalizált vele. Pl legyőzi futásban meg ezek mentek. Full hülye. Szóval nem kell senki jódarabig, nem is ismerkedem.
Találtam párt.
Először csak szexkapcsolatnak indult, én se akartam komolyat. Aztán azon kaptuk magunkat, hogy egymásba szerettünk. Ennek 11 éve, összeházasodtunk, van két közös ikerfiunk. Szóval elég komoly a dolog. 😋
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!