Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az hogy rengeteg embernek egymás után vannak kapcsolatai más még évek óta nem talál párt?
Egymás utáni gyorsan alakult kapcsolatok annyit is érnek. Olyanok,mint a gyorsérlelésű szalámi, vagy sajt.Hamar romlik és ízetlen.
Lelkileg az előzőt el kell gyászolni és ha ez megvan, akkor érdemes tovább lépni. Persze ehhez az kell, hogy ne a lába köze vezérelje az embereket,mint a nagy többséget !
Van aki ebben jó, sokat tesz érte, állandóan ismerkedik, randizik, keresi mások társaságát.
Na én pont a másik fajta ember vagyok; az, aki nem. Nem is vagyok túl sikeres a társkeresésben. Egyrészt mert én szeretek a saját dolgaimmal ellenni, jól érzem magam így. Másrészt pedig miután lett valakim rájöttem, hogy a zárkózottságom sokakban elutasítóan hat, sokszor a múltban ez akadályozott meg a kapcsolatokban. Azt hittem én nem kellek senkinek, közben meg sokszor a visszafogottságomat az érdektelenségnek ítélték. Volt olyan akiről évek múlva tudtam meg, hogy őneki tetszettem, de azt hitte nem kölcsönös a dolog. A barátom szerint az első randin olyan voltam, mint egy fadarab az első 1-2 órában, elvoltunk, de a vonzódás semmilyen jelét nem mutattam.
Szóval szerintem ez a kétfajta ember a két szélsőség, azt hiszem a középút lehet a jó.
Kapcsolatfüggők, az se normális dolog.
Én sem értem, mert én nagyon nehezen engedek el embereket, lelkileg idő kell feldolgozni a dolgokat. Nekem furcsa,hogy valaki rögtön tovább tud lépni egy hosszú kapcsolat után. Persze sokszor be is igazolódott, hogy nem működik ez. Sokan csak azért csinálják ezt, hogy az előző párjukat féltékennyé tegyék+mutassák vele, hogy ők milyen gyorsan találtak valaki mást.
KÜLSŐ! Ha 15-en pontoznak le érte, akkor is.
Én sem találok, konkrétan 10+ éve egyedül vagyok. Ja, ronda vagyok (és nő, akitől ez még nagyobb "bűnnek" számít), le sem szarnak, levegőnek néznek, teljes láthatatlanság. (És még örülhetek, hogy legalább [már] nem bántanak [annyit].) Hát így nehéz bármit is összehozni...
Akinek egymás után vannak, azokra van kereslet. Bőven. Akkor is, amikor épp nem egyedülállók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!