Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az hogy rengeteg embernek egymás után vannak kapcsolatai más még évek óta nem talál párt?
Hogy lehet az valaki elvezet kamiont, buszt hajót más meg kerékpárral se tud közlekedni???
Nos ha autót nagyon jól tudsz vezetni könnyen megtanulsz teherautót aztán buszt és nehézpótkocsis szerelvényt vezetni. Tehetség ügyesség kérdése. Vagy írhattam volna zongorázni, hegedűlni , gitározni....Jó zongora tudás önbizalmat ad hegedűléshez is. Más meg énekelni se tud.
11: Így van. Meg gondoljuk már végig logikusan: a belsőd milyenségét megmutatni sincs esélyed, ha a külsőd által nem kerültök olyan (közeli) kapcsolatba. Ha csak köszönnek neked vagy még azt sem, ha nem muszáj, úgy sosem fog kiderülni, milyen vagy. Viszont ott a halo effect: ha ronda vagy, rossz rád nézni, akkor eleve egy csomó negatív tulajdonságot feltételeznek rólad. Ebből kb. lehetetlen kitörni.
És persze megvan ennek a fordítottja: ha jól nézel ki, akkor szívesen nyitnak feléd, kapcsolódnak hozzád, tele leszel lehetőségekkel.
Nekem 18 évesen lett az első komolyabb kapcsolatom (ő vette el a szüzességemet, előtte több, mint 2 évig barátok voltunk).
Most 37 vagyok, de azóta kétszer volt ilyen szempontból "üres járat" az életemben, egyszer egy hónap, egyszer két hét. Én sem így terveztem, csak így alakult. Sosem kerestem szándékosan a "következőt".
Az igen... Én meg 33 vagyok, 10+ éve egyedül. Szintén nem így terveztem, csak így alakult. 😏 Pedig kerestem volna, és keresem is. Nőként. Szóval tartom, hogy KÜLSŐ!
(10, 14 hsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!