Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretnek parkapcsolatot, de egyszeruen nem talal ram a szerelem?

Figyelt kérdés

Nem igazan jarok sehova, alapbol eleg zarkozott vagyok

21/n

aug. 21. 08:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Utolsó hát igen mindenki szép fiatal lányt akar
aug. 21. 11:47
 22/28 anonim ***** válasza:

21# Nyilván igény de nem ezen van a hangsúly.

20# voltam.

aug. 21. 11:49
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen*
aug. 21. 11:49
 24/28 anonim ***** válasza:

"Nem a kifogasokat keresem, nem igazan erdekel semmi"

Nem is értem azt amit állítasz magadról. Ha nem érdekel semmi, akkor mi a túrónak szeretnél párkapcsolatot? Vele milyen közös programot csinálnál, vagy miről társalognátok, ha szerinted téged nem érdekel semmi?!? Nyilvánvalóan nem igaz, amit állítasz magadról, és ha lenne egy kedvesed, akkor biztosan kellemesen el tudnátok tölteni együtt a szabadidőtöket. És nem lennél olyan befelé forduló, amilyen most vagy egyedül és társtalanul. De a társat nem várni kell, mint a sült galambot. A társ kereséshez kell valami aktív részvétel is...

aug. 21. 13:52
 25/28 anonim ***** válasza:
Volt itt tegnap egy srác, aki panaszkodott, hogy nem érdekes a lányoknak. Szerintem tök összeillenétek. Ő unalmas, téged meg nem érdekel semmi lol.
aug. 21. 13:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha apàca lennèl?
aug. 21. 14:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Elég ha hozzám jársz el. Sőt tudod mit, megyek én. Hol laksz?

28F

aug. 21. 14:40
 28/28 anonim ***** válasza:

A csajokat megtalálják a pasik, csak válogatnod kell!

És hidd el, hogy nem fognak megunni ha igazi nő vagy! Ápolt, igényes, odaadó, házias... A legtöbb csaj még egyet sem tud felmutatni a fentiekből!

aug. 21. 18:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!