Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzékelem hogy a párkapcsolatok 80 - 90 százaléka nem az önzetlen szeretetről szól, hanem az önzőségről, arról, hogy nekem legyen jó?
Miért akarunk párt azért hogy nekünk legyen jó, maga a párkapcsolat is egy önzőség, önzetlen szeretetet max. anyukádtól kaphatsz. Nők esetében, Igen nekem legyen jó, legyen magas, határozott, magabiztos, erős, hogy ha baj van tudjon segíteni nekem, mert ilyenekhez vonzódok, legyen egzisztenciája stb....ez rólam szól hogy nekem mi a jó.
Férfiaknak meg azt hogy legyen biztos szex és legyen egy nőm aki majd moss, főz, takarít rám...
Szerintem egészséges esetben a párodtól nem önzetlen, feltétel nélküli szeretetet vársz... mert a párod nem anyád. De amúgy egy jó ember a szüleitől sem vár feltétel nélküli szeretetet, nem várja el, hogy szeressék, akármilyen viselkedésű.
Ettől függetlenül egy jó kapcsolatban a szeretet őszinte, de nyilván kell, hogy a másik megfeleljen nekünk bizonyos kérdésekben. És ha a másik meg nem úgy viselkedik, ahogy az nekünk tetszik, akkor már nem szeretjük vagy nem akarjuk párkapcsolatra. Vagy te pl. elfogadnád azt, ha a párod vmi hirtelen elmebajból adódva félholtra verne egyik nap? Csak mert hát feltétel nélkül kell ám a másikat szeretni...
Te nagyon sügér vagy! Egy igazi férfi kiveszi a részét a házimunkából és a szexben sem önző! És az igazán jó csajok nagyon hálásak és önzetlenek tudnak lenni cserébe!
Csak nem az ilyen lúzer agy nélküli becsavarodott csicskáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!