Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló emberek! Inkább komoly kapcsolatot szeretnétek vagy inkább lazát?
Figyelt kérdés
aug. 20. 11:34
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok és inkább komolyat
Férfi vagyok és inkább lazát
Nő vagyok és inkább komolyat
Nő vagyok és inkább lazát
25 szavazat
1/11 anonim válasza:
Férfi vagyok /meleg/ és komoly kapcsolatot .
2/11 anonim válasza:
komoly meleg kapcsolat van? Sose láttam olyat.
3/11 anonim válasza:
Férfi vagyok és komolyat. Lazát biztos találnék ha nagyon akarnék, azért azt nem nehéz, de nincs is akkora értéke.
4/11 anonim válasza:
Férfi vagyok, én is komolyat. Lett is volna eddig is lehetőség, de mivel hosszútávban gondolkodom, ezért fontos hogy tényleg egymást keressük, hogy közösek-e a céljaink, megértjük-e egymást, stb. Sokszor ezen bukik el a dolog.
5/11 anonim válasza:
Nő vagyok, kb. mindig is lazát kerestem volna, most is (30+). Nem hiányzik a komoly kapcsolattal általában járó sok nyűg, teher.
De ez nem azt jelenti, hogy akkor lehet bármilyen ember, személyiség a másik, meg azt sem, hogy akkor vonzalom és kémia (=hormonális passzolás) sem kell, sőt, belefér az is, ha a férfi csak önzőn ürít 2 perc alatt vagy bármilyen szexuális diszfunkció, mert hát ha úgysem komoly, akkor ne számítson a világon semmi, ne legyenek elvárásaim...
6/11 anonim válasza:
Nem inkább, hanem kizárólag komolyat. 42N
7/11 anonim válasza:
Nő vagyok. Régebben komoly kapcsolatot szerettem volna, később családot, gyereket, de mindent feladtam a férfiak és a viselkedésük miatt. Állandóan kihasználtak, megaláztak, hülyének néztek, elhajítottak. Néha nagyon magányos vagyok, de így legalább nem tudnak bántani. Könnyű és laza kapcsolatokat keresek már, mondjuk úgy, inkább baráti egy kis flörttel megfűszerezve, max randik. Amint kezd komolyodni, inkább elmenekülök, nem akarok ismét csalódni. Kezdetekben minden férfi nagyon odaadó, kedves. Ezt néhány hónapig eltudja játszani, ameddig meg nem szeretem annyira, hogy nehezebben tudjak kilépni a kapcsolatból. Belefáradtam és inkább már nem nyitok, nem mélyítem el.
8/11 anonim válasza:
Bármelyiket.
3 éve semmi sem jön össze, szóval benne vagyok mindkettőben :)
10/11 anonim válasza:
24 éves Férfi vagyok és komolyat szeretnék nővel! Csak hát a generációm képviselői inkább komolytalanok sajnos túlnyomórészben és tudtommal a komolytalan a komoly ellentéte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!