Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló gyerekes nőként tényleg szinte esélytelen új komoly kapcsolatot találni?
Nekem sosem lesz gyerekem mert nem akarok, nekem is lennének nagyon nagy gondok amikkel szembe kéne néznem ha új párt kéne keresnem (szüleimről nem tudtam leválni, webcamos vagyok évek óta, mentális beteg vagyok, beteg a lelkületem), viszont úgy vettem észre hogy még ezt is szívesebben veszik a pasik mintha egy elvált gyerekes idősebb nő ismerkedni akar. Nemrég láttam egy ilyen kérdést gyakorin, kb szét oltották szegény nőt meg nyíltan oda írták hogy csak szexre lenne jó stb. Környezetemben is van ilyen nő, ő sem talál párra.
Alapvetően mi bajuk az ilyen nőkkel a férfiaknak?
Csak úgy felmerült most bennem.
Akik veled ismerkednek, azoknak a gyerek a nagyobb gond. Felelősség, feladat, kötöttség, amivel nem akarnak kínlódni. Inkább egy olyan nővel kezdenek, akinek a karosszéria rendben, és nem érdekli, ha a kuplung csúszik, mert nem komoly kapcsolatra kell, csak szórakozni.
Más férfi meg veled nem fog kezdeni, a fent nevezett okok miatt. Viszont neki nem gond, ha a nőnek van gyereke, mert esetleg neki is van, tetszik neki a nő mentalitása, önállósága, és szívesen csatlakozna a kis családhoz.
Meg van a többi, akinek te se vagy potenciális partner és az anyuka se.
Ez ilyen.
A legtöbb zsák megtalálja a maga foltját.
Ha te komoly kapcsolatot keresel, de az életviteled miatt erre nem vagy alkalmas, akkor te is egyedül leszel pár évig.
Én 33 évesen egy gyerekkel simán találtam párt. A férjem szintén elvált volt, gyerekkel. Lassan 10 éve vagyunk házasok. Volt munkám, nem kellett eltartani.
Ha esélytelen lenne, akkor a 35-40 feletti férfiak kb. 60-70%-a egyedül maradna.
Maradjunk annyiban, hogy kevésbé vonzó pasit tud találni, mint gyerek nélkül tudna. De így is tudna valamilyet. Max. aki azt mondja, hogy úgy érzi gyerekes nőként nem kell senkinek, azt ő úgy érti, hogy csak olyan pasiknak kell, aki pedig neki egyáltalán nem kellenek.
Azért nem kell, mert a legtöbb férfi lúzerségnek érzi más gyerekébe pénzt önteni, pláne úgy, hogy neki magának nincs gyereke.
Ne áltasd magad!
Válás után, gyerekkel, sokan jobban megválogatják, hogy kivel jönnek össze, mint fiatalon.
Akkor is, ha a külső sokadlagos, mert ez nem azt jelenti, hogy nem is kell a vonzalom.
Amúgy a második férjem sokkal jobban néz ki, mint az exem. Már csak azért is, mert 11 évvel fiatalabb, magasabb és izmosabb, de arcra is helyesebb. Ilyenkor mi van?
8. Ezt a kérdezőnek és más válaszolóknak is mondd, mert ők hozták fel, hogy nehezen vagy sehogy nem találnak párt őszerintük a gyerekes anyák. Amivel egyetértek, hogy nehezebben általában. Saját maguk gyermektelen verziójához képest. Nyilván ha te egy szebb nő vagy, míg akiről a kérdező beszélt az egy kövér csúnya nő, akkor te könnyebben találtál (jó) pasit gyerekes anyukaként is, mint ő.
Ez nekem inkább szomorú, hogy fiatalon és szebben könnyebben odaadják magukat bárkinek, aztán ahogy telik az idő és szűkülnek a lehetőségeik, úgy "komolyodnak meg". (Értsd: Nem komolyodnak meg, egyszerűen tisztába kerülnek a realitásokkal.)
Nem gondolom, hogy a külső sokadlagos lenne, én is tudom, hogy kell a vonzalom. A nő saját anyagi helyzetétől függően első helyen van, vagy második helyen a pénz után.
Ilyen az van, hogy ilyen rossz a társkeresési helyzet a férfiak számára a mai világban, hogy a férfiak ennyire le kényszerülnek adni saját magukhoz képest sokszor. Ezt főleg a korkülönbségre értem.
Az arcra való helyességről nem tudok nyilatkozni, ehhez látni kellene őket.
Az, hogy a második férjed izmosabb és magasabb, mint az első, az azt is jelentheti, hogy az első férjed alacsony volt és nem volt izmos, a mostani pedig legalább közepes ezekben és már ezektől is jobb az elsőnél.
Nehezen megy a szövegértés.
Azért nehezebb párt találni, mert jobban válogat egy kisgyerekes anya. Van már tapasztalata, több a kizáróok, és már nem elég az első randihoz se, hogy a pasi helyes. Már oda is több kell.
Sok hozzád hasonló tekint úgy az egyedülálló anyákra, hogy kétségbesetten keresnek valakit, bárkit, minél hamarabb, mindegy, csak szóbaálljon vele. Ennél nagyobbat nem is lehet tévedni.
Ő megáll a saját lábán, megtanult harcolni, hogy mindent meg tudjon adni a gyerekének. Felépített egy nyugodt, biztonságos környezetet a családjának. Nem kell alkalmazkodnia senkihez, azt csinál, amit szeretne. A felelősség is az övé, megtanulja, hogy előbb gondolkodik, az érzelmek másodlagosak. Nem fog akárkit beengedni a jól felépített falai mögé. A csalódástól pedig magát és a gyerekét is védi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!