Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló gyerekes nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló gyerekes nőként tényleg szinte esélytelen új komoly kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Nekem sosem lesz gyerekem mert nem akarok, nekem is lennének nagyon nagy gondok amikkel szembe kéne néznem ha új párt kéne keresnem (szüleimről nem tudtam leválni, webcamos vagyok évek óta, mentális beteg vagyok, beteg a lelkületem), viszont úgy vettem észre hogy még ezt is szívesebben veszik a pasik mintha egy elvált gyerekes idősebb nő ismerkedni akar. Nemrég láttam egy ilyen kérdést gyakorin, kb szét oltották szegény nőt meg nyíltan oda írták hogy csak szexre lenne jó stb. Környezetemben is van ilyen nő, ő sem talál párra.

Alapvetően mi bajuk az ilyen nőkkel a férfiaknak?

Csak úgy felmerült most bennem.

2023. aug. 6. 17:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
54%

10. Viszonylag sok felnőttel találkoztam az életemben, akiket egyedülálló anya nevelt fel és panaszkodtak arról, hogy milyen szar volt ez olyan szempontból, hogy az anyjuk idősebb és egyedülálló anya létére sem volt képes jól választani és ugyanúgy a szépfiúkra, pénzes menőcsávókra ment, mint egy fiatal fruska. Ezekből aztán persze nem lettek egyenrangú rendes kapcsolatok és a gyerek finoman szólva nem nőtt fel stabilitásban ezért sem.

Tehát nem, nem lesz minden egyedülálló anya varázsütésre érett, megfontolt csak a kortól vagy mert gyereke van. Sokan nem változnak. Nem igaz az, hogy a korral érik a legtöbb ember.

2023. aug. 6. 19:58
 12/24 anonim ***** válasza:
Abban egyezünk, hogy én sem szeretnék gyereket.
2023. aug. 6. 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Az egyedülálló anyáknak még az is szempont hogy a férfi jól kijöjjön a gyerekkel, és viszont, illetve hogy eleve alkalmas legyen az apaságra. Vagyis a külső valóban sokadrangú lesz, mert attól hogy jól néz ki még nembiztos hogy megbízható, hogy gyerekcentrikus, hogy nem fogja átverni.

Ha nincs kedvük, idejük, energiájuk bújkálni, akkor alapból csak komolyat keresnek, mert nagyon nem mindegy kit mutatnak be a gyereküknek. Egy anya se szeretné, legalábbis normális biztosan nem, hogy félévente legyen a gyereknek új apukája.

Nekem szerencsém volt, mert nagyon hamar megtalálás azt a férfit, akivel nemcsak a vonzalom volt óriási, de mindketten azonnal komolyan is gondoltuk, ráadásul mérföldekkel jobb mint az exem.

Szerintem meg gyerekkel is könnyebb párt találni, mint amiket a kérdező ír magáról. Egy komoly férfi sokkal előbb vesz el egy elvált anyát, mint egy lelkisérült webcamest.

2023. aug. 6. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:

Én egyedülálló anyuka vagyok, mostmár kb. 3/4 éve teljesen.

Igaz, én nem keresek párt, mert jelenleg nagyobb gondok gyötörnek.

Laza kapcsolatom bármikor lehetne, hiszen jól nézek ki.

Ezidáig amiatt nem alakult komolyabb senkivel, mert vagy zavarta őket az, hogy gyerekem van, vagy az illető mondjuk komolyabban el tudta volna képzelni velem, de ő még vágyott volna gyerekre.

Nálam ezért nem jöhetnek szóba a velem egykorúak, mivel ők még vágynak az apaságra (érthető okokból), én viszont nem szeretnék már szülni.

32/N

2023. aug. 6. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha jól néz ki és fiatal a nő, jelentkező lenne, de az ismerkedős, közeledős résznél elakad a dolog, mert nem fog tudni eljutni a randevúkra. Nem tudja mindenki rábízni nagyszülőkre a gyereket. Később meg már nincs választék férfiban, a legtöbb nő 35-40 fölött azért marad egyedül, mert nincs olyan, akihez vonzódni lehetne, aki még valamennyire vonzó, az foglalt. Itt már gyerek nélkül sincs esélye. A fiatalabbakban pedig egy nő ritkán lát komoly kapcsolatra partnert és fordítva is csak az ingyen szexre hajtanak a fiatalabbak az idősebb nőknél.
2023. aug. 6. 23:29
 16/24 anonim ***** válasza:

15.

"a legtöbb nő 35-40 fölött azért marad egyedül, mert nincs olyan, akihez vonzódni lehetne, aki még valamennyire vonzó, az foglalt"

Legalább te őszinte vagy ezzel kapcsolatban, a legtöbb nővel ellentétben.

2023. aug. 7. 00:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkel is találtam párt és nem egy jelentkező volt. Ráadásul neki nem volt gyereke, alapból tetszett, lányommal is jól kijött. Teljesen jól működött az 5 évben. Sajnos már nincs velünk🕊.

Azok a nők akik adnak magukra, rendbe van nagyjából az életük, életvidámak, stb....bőven találnak gyerekkel is normális párt.

Nem egy nőt ismerek aki gyerekkel kezte újra és egész jól alakult.

Megértem azt is akinek nem kell gyerekes pár...valahol még én is örültem hogy páromnak nincs.

Sztm a mentális betegség nagyobb baj. Nyilván akik veled ismerkednének őket még a gyerek zavarná jobban.

2023. aug. 7. 00:53
 18/24 anonim ***** válasza:
17 vagyok...még annyi hogy nálam is kiestek azok is, akik még akartak gyereket.
2023. aug. 7. 00:55
 19/24 anonim ***** válasza:

15 be hidd azt, hogy randikra nem lehet eljutni egyáltalán.

Én tavaly nyáron minden második hétvégén randiztam, illetve volt olyan is, hogy tesómmal egymás gyerekeire vigyáztunk, míg a másik programozott...

Szóval innentől csak akarat kérdése 😀

2023. aug. 7. 06:05
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
40 évesen egyedülálló anyaként lett párom. Fiatalabb nálam, jóképű, sportos, jó állása van, gyermektelen. Most már évek óta tart a dolog és köszi, jól megvagyunk. :)
2023. aug. 7. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!