Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló gyerekes nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló gyerekes nőként tényleg szinte esélytelen új komoly kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Nekem sosem lesz gyerekem mert nem akarok, nekem is lennének nagyon nagy gondok amikkel szembe kéne néznem ha új párt kéne keresnem (szüleimről nem tudtam leválni, webcamos vagyok évek óta, mentális beteg vagyok, beteg a lelkületem), viszont úgy vettem észre hogy még ezt is szívesebben veszik a pasik mintha egy elvált gyerekes idősebb nő ismerkedni akar. Nemrég láttam egy ilyen kérdést gyakorin, kb szét oltották szegény nőt meg nyíltan oda írták hogy csak szexre lenne jó stb. Környezetemben is van ilyen nő, ő sem talál párra.

Alapvetően mi bajuk az ilyen nőkkel a férfiaknak?

Csak úgy felmerült most bennem.

2023. aug. 6. 17:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a gyerek egy fontos mérföldkő abban, hogy az emberről lekopnak a selejtek. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy a kisgyerekes anyukákat még az ilyen blaha aluljárós skizofrén cigányok is békén hagyják ahhoz képest, amennyire Pesten az arcunkba másznak fiatal lányként.

Persze itt is van ellenpélda, például az én anyám elhanyagolt minket a válása után, mert ilyen mindenféle sittes emberrel akarta kiélni magát. De ő nagyon véglet, mert elmeháborodott.

2023. aug. 7. 08:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy webcamos vagy?
2023. aug. 7. 11:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Simán eljutnak randira, ugyanis ha apuka ragaszkodik hozzá, akkor az anyának kötelesség minden második hétvégére odaadni, akkor is ha legszívesebben kiskanállal belezné ki.
2023. aug. 7. 11:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem férfiként nem zavarna, ha akár idősebb nő is az ismerősöd és a gyerek se probléma. Nyilván fontos az összhang mind az anyukával mind a gyerekkel. Ha kialakul egy szimpátia, akkor ezek a "nehezítő" körülmények mellékessé válnak. Épp úgy, mint a te esetedben. Tehát üzenem a barátnődnek, hogy ne csüggedjen, nekem nem jelentene problémát a jelenlegi helyzete és biztosan akad még rajtam kívül számos férfi aki ugyanígy gondolja. Csak idő és kitartás kérdése és megtalálja az igazit!
2023. aug. 7. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!