Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ne akarjak minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ne akarjak minden áron kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Szingli vagyok de utálok szingli lenni. Mindennél jobban szeretnék egy párt, egy lelki társat. Konkrétan a fél karomat oda adnám érte. Rögeszmésen keresek, de nem találok senkit. Azt mondták nekem, ha így rá vagyok feszülve nem is fogok találni senkit. Hogy ne törődjek vele, ne gondoljak rá és majd akkor hoz össze valakivel a sors. Ez tényleg így van?

aug. 20. 08:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg
aug. 20. 08:10
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Igy igaz! Lazulj el, képzeld el milyen legyen. Örülj az életnek. Az illető meg betoppan
aug. 20. 08:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sors keze duma baromság, tenni kell érte. De az igaz, hogy ne görcsösen akard és ne e körül forogjanak a mindennapjaid! Tanuld meg egyedül is jól érezni magad és teljes értékű emberként menj bele egy kapcsolatba, ne pedig úgy, hogy nem tudsz a másik nélkül létezni!
aug. 20. 08:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Valoban, ha görcsössen keresel nem fogsz talalni.

Éld az életed, tedd amit szeretsz jarj társaságba, légy nyitott.

Viszont mik az elvarasaid? Mi az ok ami, miatt nincs jelenleg kapcsolatod? Lehet kellene egy önismeretet tartani.

aug. 20. 08:43
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen mindegy, hogy állsz hozzá (rágörcsölsz vagy elengeded), a szerencsén múlik.

Én most épp megint rá vagyok görcsölve, "vadászok". 33 múltam (és nő vagyok), tehát már rohadtul nem érek rá, nincsenek ismerkedési lehetőségeim, és "mindenki" foglalt ebben a korban. Nyilván nem jön össze.

DE! Akkor sem jött össze, amikor úgy álltam hozzá, hogy majd jön, amikor és akinek jönnie kell, valamint még akkor sem, amikor egyáltalán nem is álltam hozzá kb. sehogy, nem foglalkoztatott a téma semmilyen szinten, mert kisebb gondom is nagyobb volt épp.

Teljesen mindegy. Szerencse. Vagy annak hiánya...

Az pedig amúgy is érthető, hogy utálsz szingli lenni, szeretnéd megtalálni a "neked valót". Ez nem beteg dolog, nem társ/kapcsolatfüggőség, teljesen normális.

aug. 20. 08:49
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

A szerencsén is rengeteg múlik.

Érthető, hogy szeretnél egy jól működő párkapcsolatot, de nem szabad rátelepedni a másikra, egyedül is tudni kell megállni a lábadon! Csak azért, hogy ne legyél egyedül, ne kínlódj egy hozzád nem illő emberrel!

aug. 20. 09:19
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, miért akarsz társat? Mik a céljaid amiket meg szeretnél valósítani? Nem lehet, hogy amit szeretnél az a másik oldalnak nem elég?
aug. 20. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 34 éve nem vagyok ráfeszülve majd csak betoppan valaki és elveszi a szüzességem.Csak élem az életemet majd jön valaki.
aug. 20. 09:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak otthon ülsz sehova nem jársz munkahelyen kívül....akkor várhatsz arra hogy majd jön...
aug. 20. 10:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Csak elijeszted az embereket.
aug. 20. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!