Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ne akarjak minden áron kapcsolatot?
Valoban, ha görcsössen keresel nem fogsz talalni.
Éld az életed, tedd amit szeretsz jarj társaságba, légy nyitott.
Viszont mik az elvarasaid? Mi az ok ami, miatt nincs jelenleg kapcsolatod? Lehet kellene egy önismeretet tartani.
Teljesen mindegy, hogy állsz hozzá (rágörcsölsz vagy elengeded), a szerencsén múlik.
Én most épp megint rá vagyok görcsölve, "vadászok". 33 múltam (és nő vagyok), tehát már rohadtul nem érek rá, nincsenek ismerkedési lehetőségeim, és "mindenki" foglalt ebben a korban. Nyilván nem jön össze.
DE! Akkor sem jött össze, amikor úgy álltam hozzá, hogy majd jön, amikor és akinek jönnie kell, valamint még akkor sem, amikor egyáltalán nem is álltam hozzá kb. sehogy, nem foglalkoztatott a téma semmilyen szinten, mert kisebb gondom is nagyobb volt épp.
Teljesen mindegy. Szerencse. Vagy annak hiánya...
Az pedig amúgy is érthető, hogy utálsz szingli lenni, szeretnéd megtalálni a "neked valót". Ez nem beteg dolog, nem társ/kapcsolatfüggőség, teljesen normális.
A szerencsén is rengeteg múlik.
Érthető, hogy szeretnél egy jól működő párkapcsolatot, de nem szabad rátelepedni a másikra, egyedül is tudni kell megállni a lábadon! Csak azért, hogy ne legyél egyedül, ne kínlódj egy hozzád nem illő emberrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!