Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján tudhatom azt, hogy akkor aránylag jó pasi vagyok vagy csúnya?
Tudom, tudom, ha ez felmerül bennem, akkor jó nem lehetek. De az önbizalmam soha nem volt egészséges. Ami leginkább gondolkodóba ejtett az a kettősség, ami mondhatni engem jellemez.
A pro érvek:
- volt már dolgom nagyon szép csajokkal és volt már hosszú kapcsolatom is szép-csinos lánnyal.
- volt olyan lány akivel éppen nem feküdtem le, mert mint kiderült volt barátja és nemet mondott, de meglehetősen sokat engedett meg így is.
Kontra érvek:
- ritkán, de mostanában nem szoktak kezdeményezni nálam a lányok
-voltak kezdeményezéseim amikből semmi nem lett, így azokat elutasításként élem meg. Mivel finoman, nem egyértelműen tettem így nem lettem elhajtva a francba, de nem is mutattak érdeklődést, ami arra ösztökélt volna, hogy próbálkozzak náluk tovább.
- utcán, nyilvános helyeken nem szoktak feltűnően a szemembe nézni vagy mosolyogni rám.
- nem vagyok gazdag és nem is keresek kiemelkedően jól.
- alapvetően csöndes vagyok és nem vagyok kimondottan társasági ember.
Kicsit magasabb, vékony-szálkás alkat vagyok, a testem miatt nem aggódom, inkább az arcomat nem találom elég jónak, az meg ugye az összképből is sokat elvesz meg hát az a mérvadó végső soron.
Ennyi infó alapján fel lehet rakni valamelyik polcra, vagy nem ennyire egyértelmű a dolog?
Ha ronda pasi lennel, akkor a banatrecska maradna az osztalyreszed.
40F incel
Nincs veled baj. Az hogy milyen a bevételed nem tesz csúnyává.
Lehet egy jó frizura vagy valamilyen szalállforma dobna a külsődön, erre érdemes beruházni.
Csúnya pasi is lehet jó pasi, és szép is lehet rossz.
A jó nem egyenlő a széppel.
Írta egy lány, hogy azt imádja a párjában, hogy férfias kinézete van, és ezt nagyrészt a hosszú szakállának tudja be - míg más nők pont emiatt nem választották őt.
Szerintem kb. 14 éves korra az ember tisztában van ilyenekkel, hogy az nem objektív, hogy jó pasi vagy-e, a kérdés csupán annyi, hogy kinek vagy az.
Nem igazán van lehetőségem ismerkedni, mert sem a munkám, sem a hobbijaim, sem a társaságom nem ad erre alkalmat. Igencsak korlátozottak a lehetőségeim így. Akiknél próbálkoztam az a neten történt, illetve egy lánnyal gyakran beszéltem személyesen, de ő sem volt túl aktív a netes beszélgetések során.
Persze, tudom, hogy szubjektív, de egy csapás mentén mindenki el tud indulni.
26 vagyok, úgyhogy a stílusom, frizurám már pár éve kialakult, nem változtatnék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!