Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár egy aránylag szép nő egy csúnyábbal? Leszbikusoknál tényleg kevésbé számít a külső?
Figyelt kérdés
Ismerek egy szép arcú,jó alakú nőt,és most egy meglehetősen csúnya nővel jött össze.Jó,annyira nem csúnya,mert ápolt,nőiesen öltözködik,nem túlsúlyos,de arcra egyáltalán nem szép,és a teste is lapos...Én férfiként nem látok benne semmi vonzót,akkor az illető nő mit láthat benne,mikor találhatna szebbet?Ennyit nyomnának a latban a belső tulajsonságok?Ti hogy vagytok vele,hogy működik nálatok a párkeresés?2017. febr. 7. 22:16
1/17 anonim válasza:
"Én férfiként nem látok benne semmi vonzót,akkor az illető nő mit láthat benne,mikor találhatna szebbet?"
Igazad van, semmit - hiszen mindenki csakis a te ízlésed alapján keres párt.
2/17 A kérdező kommentje:
Nyílvan nem,de az a nő határozottan nem szép.
2017. febr. 7. 22:20
3/17 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "határozottan"? Azt, hogy te elhatároztad?
4/17 anonim válasza:
Szépség eléggé relatív fogalom. Attól, hogy valakinek nem tetszik valami, a másiknak tetszhet.
5/17 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi,hogy a leszbikus nőknél a nem túl szép arcot kompenzálja-e a belső?Mert nálam(és a férfiak nagy többségénél)az arc kinézete a döntő,és éppen ezért tetszik annyira az "egyik" nő,mert szép az arca.A másik pedig azért taszít a jó stílusa ellenére is,mert nem szép az arca.Tehát nálatok mi a legfontosabb,a döntő?
2017. febr. 7. 22:33
6/17 anonim válasza:
"Mert nálam(és a férfiak nagy többségénél)az arc kinézete a döntő"
Erre tudsz valamilyen statisztikai felmérést? És ha már a kutatómunkánál tartasz, akkor egy füst alatt kérlek linkeld be az egész világ által elfogadott objektív szépségideál specifikációját is.
7/17 anonim válasza:
Mert talán a belső TÉNYLEG kompenzálja! téged az ne érdekeljen, hogy mièrt szeretett bele, nem a te dolgod. Az meg hogy csak a külső számít neked, az csak téged minősít...
8/17 piroska és a farkas válasza:
Öcsém és bátyám.is azt mondta, h egy nőnek nem szép az arca / számukra/, akkor már teljesen mindegy, h alatta mennyire jó nő. Férjem is azt mondta, h anno az arcom tetszett meg neki annyira. De én számára vagyok szép, egyáltalán nem biztos, h más is annak tartana. Nem tudom megfogalmazni jól, de vhogy az arcomra kirajzolódó lelkemet szereti,és olyan szépnek látja, amilyenmek senki más. Talán így lehet ezzel az általad írt mő is.
9/17 A kérdező kommentje:
De ez testre se valamj jó nő, pl.mellei gyakorlatilag nincsenek,a feneke lapos.Akkor van,aki bele tud szeretni a lélekbe akkor is ha egy csúnya nőhöz tartozik?
2017. febr. 8. 09:46
10/17 piroska és a farkas válasza:
Már kihalt volna az emberiség, ha csak a jótestű emberek találnának párra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!