Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem elkeserítő?
A barátommal tegnap egy szépségversenyes videót néztünk a neten. Mondta hogy neki ezek közül egyik lány se kellene, neki a csúnyácska lányok tetszenek, ezért is örül, hogy megtalált engem, mivel mindig ilyen külsejű lányra vágyott. Lehet hogy nem én vagyok a legszebb a világon, de az ezért durva. Négy hónapja vagyunk együtt, de úgy érzem nem lesz folytatás. Vagy felfújom a dolgot? :/
19L
Nem fújod fel.
Lehet ő bóknak szánta ezt,de roppant bunkó módon adta elő .
Lehet úgy értette ,hogy neki te vagy a szép,te vagy az ideál,csak agy hiányéban nem tudta kifejezni magát rendesen...
Meglehetett volna szebben is mondani. Miaz hogy neki a csúnyácska lányok tetszenek, ezért örült hogy megtalált téged??? Ha csúnyának gondol miért van veled??!
Szerintem dobd ki, ez nagyon megalázó helyzet.
Olyannal legyél már akinek te vagy a legszebb és büszke rád.. nem olyannal aki csak beéri veled meg még le is csúnyáz..pff
1:
Nem fújod fel, nagy ívben raknám ki a szűrét az ilyen tapintatlan majomnak.
2: Mondta konkrétan hogy csúnyácska lányok jönnek be? Vagy azt mondta hogy neki nem jönnek be a szépségversenyes lányok, és sokkal jobban kedveli a normális hétköznapi lányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!