Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sosem volt még párkapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt még párkapcsolatom, egyéjszakás kalandom,nem tudom hogyan kezdhetnék hozzá. Valami ötlet? 32/F

Figyelt kérdés

aug. 18. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindez attól függ, hogy miért nem volt? Barátaid, családod mit mond, miben szükséges változnod? Eddig mit tettél a változásért és mit vagy hajlandó tenni?

Igyekszel magadból kihozni a maximumot, azaz rendszeresen sportolsz, odafigyelsz egészségedre, külsődre, odateszed magad a karrieredben és ápolod barátaiddal a kapcsolatot, keresed mások társaságát?

aug. 18. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Ez a hajo valszeg mar elment.....

40F incel

aug. 18. 09:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Előbb fejben kellene rendezni a gondolatokat. Nem ismerlek téged, de úgy vélem, hogy amíg nem gondolkodsz másként, nem vezetsz be új szokásokat, célokat, szerintem nem jöhet változás az életedben.

Érdemes lenne olvasnod is a témában, ami szociális kapcsolatokat, nőket illeti. Tehát fontos az elméleti tudás. Majd aztán fokozatosan át kell ültetni a tudást, gyakorlatba. Beszélgetni kell nőkkel, szokni a társaságukat, aztán így lehet haladni.

Nem mondom, hogy egyszerű lesz, de ga kitartó vagy és kellően motivált, elérhetsz szép eredményeket is.

aug. 18. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

KOMOLYAN!

Évek óta nyomjátok itt ezt a "3X éves szűz vagyok..." kérdéseket.

Komolyan hiszitek, hogy valami ronda, dagadt, elkeseredett nő rátok ír, hogy "Jaj szegény pubi..., tudod mit? Én lexopikázlák, ha akarod."?

Mert ez ilyen PUA trükk.

aug. 18. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz sok pénzt és látványosan rázd a rongyot a költésével. Sportkocsi, divatos öltözködés és a legaktuálisabb női bálványok majmolása. Garantáltan tapadni fognak a pipik.
aug. 18. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Sohasem gondoltam, hogy ilyen problémái vannak a férfiaknak.

A kérdező is rendes alak lehet, beismerte magának a problémát és változtatni akar. Biztosan sikerülni fog, mivel a nehezén túl vagy.

A 3-as nagyon jó dolgokat. Több könyvben olvastam ezeket. Lehet tudsz ajánlani nekem önismereti és önfejlesztési könyvet.

Bár nekem nem párkapcsolati problémáim vannak, de vannak másfélék.

aug. 18. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Ajánlani éppenséggel lehet, bár úgy gondolom, hogy a sikertelen emberek többsége nem lesz sikeres az életben, mivel nincs elég kitartásuk. Túl megszokták a rosszat.

Annak idején látogattam PUA közösségeket is a neten. Azokon a helyeken is elmondták, hogy a pasik többsége, akik bekerülnek oda, nem lesznek sikeresek, meg sokan feladják.

Ennek ellenére én javaslom a fejlődést annak, aki nem akar szegénységben, magányosan meghalni majd öreg korában.

aug. 18. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Ha ennyi ideig nem kellettél egy nőnek sem, akkor csúnya vagy, ami azt jelenti, hogy ezután sem fogsz kelleni a nőknek, hacsak nem leszel kőgazdag.
aug. 18. 10:12
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es Joe Dispenza könyveket olvasok. 9 éve foglalkozok "magammal" minden téren. Nagy változások lettek az évek alatt. De 1 gond megmaradt, amikor már elérem a vágyott létet és meg is teremtem, el akarok onnan menekülni 🤦‍♀️, úgy viselkedek, hogy tönkre teszek mindent.
aug. 18. 10:19
 10/11 A kérdező kommentje:

Munkában sikeres vagyok. Legtöbb fizetésemelést én kaptam idén. Jól is keresek. Ezzel nekem nincs gondom.

De egy nő ne a pénzemért szeressen.

Volt idő mikor sportoltam, nagyon jól néztem ki. Mégse kellettem a lányoknak anno. Most van rajtam pár kiló, de engem nem izgat🙂én se vágyom anorexiás nőkre…

aug. 19. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!