Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak?
Félre értés ne essék, érdekelne, hogy milyen okot tudnának a mai férfiak felsorakoztatni az mellé, hogy miért nem szeretnének komoly kapcsolatot, csak futót mert kíváncsi lenném
23/L
1.A nőknél ott van a fészekrakó ösztön/korai "érettség", hogy legyen mihamarabb szép nagy ház, sportos kocsi, egzotikus nyaralások, míg ezt mind elő kell teremteni, nem csak a férfi számlájáról
2.Kíváncsi lennék, melyik férfi számára vonzó egy nő, aki Istennőnek adja elő magát a kezdetekkor, a boldogító igen után pedig már csak pihenni akar
Haha
Mészáros Lőrinc szeretne beszélni Veled, valódi görög Isten!
Várkonyi Andi "szereteténél" már csak vagyona a nagyobb
Azért, mert a komoly kapcsolat nem kevés lemondással és kompromisszummal jár. És ez mind az egyén kárára.
Én élvezem, hogy nem pofázik bele senki, hogy mit csinálok.
Tudok rendesen sportolni, utazni, nyelvet tanulni. Bűntudat nélkül flörtölgethetek akárkivel, lefeküdhetek bárkivel.
És nem szép kimondani, de egy barátnő drága.
Így, hogy teljes mértékben meg tudom valósítani, amit szeretek csinálni, sokkal több az önbizalmam. Sok nőnek be is jön ez. És mikor kérdezik, hogy honnan tudok annyi mindent, hogy vagyok ilyen sportos, akkor az őszinte válasz az lenne, hogy azért, mert nincs barátnőm, aki visszahúzna mindenben. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!