Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak tényleg tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg tudják ösztönösen hogy hogyan kell udvarolni, ha én ezt nem tudom 39 évesen, akkor mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
aug. 17. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem:

Nem tudják. Gyerekkorban sajátítanak el bizonyos mintákat. Akinek van pl. egy férfias apja, meg egy nőcsábász nagybátyja és ilyen környezetben nő fel, annak valószínűleg sosem lesz gondja a csajozással.

Aki előtt viszont gyerekkorban nem voltak ilyen minták, annak kamaszként, vagy felnőttként lehet pótolni a hiányosságát.

aug. 17. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Dehogy tudják!

50 felett sem tudják hogy illik vinni pl egy szelet csokit, vagy meghívni egy kávéra, vagy nem vitetni magukat a randira a nővel….

Jajj tudnék mesélni!

aug. 17. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
A jobbak tudják.
aug. 17. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ösztönösen semmiképp. 1-es jól írta. És aki a családból nem hozott erre jó mintát, az utána csak nagyon keserves pofára esések árán, és messze rosszabb minőségben tudja ezt elsajátítani.
aug. 17. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Aki felnőttként kezdi el, az nehéz helyzetben van, mert előbb a gondolkodását kell megváltoztatni, tehát egy kemény pszichológiai folyamatnak kell végbe mennie.

Utána kellene minta arról is, hogy megy ez, szociális ismeretek, stb. Felnőttként az ember már nem tud úgy tanulni mint egy gyerek - erre jó példa a nyelvtanulás is.

Majd az egészet a gyakorlatba is át kellene ültetni.

Felnőttként is válhat tehát valaki sikeressé, de az kemény munka. Nehéz, de nem lehetetlen.

#1 voltam

aug. 17. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Én vennék az adott nőnek csokit stb de én ugye leprás vagyok...
aug. 17. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem udvarolni kell a nőknek, hanem jól kell kinézni.
aug. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!