Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek ösztönösen fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ösztönösen fontos az, hogy a leendő pasijuknak nagyobb egzisztenciája legyen mint nekik?

Figyelt kérdés
Pl.: magasabb kereset, saját lakás és autó meg ilyenek.
febr. 10. 17:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem az a lényeg, hogy nagyobb legyen, hanem hogy közösen létre tudjanak hozni egy biztonságos, kényelmes életet.
febr. 10. 17:53
 2/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
febr. 10. 17:54
 3/26 anonim ***** válasza:
12%
#1 Jah, régen ez volt. De ma már nem divat közösködni. Vagyis ezt módosítom, női logika manapság: ami a tied az a miénk, ami az enyém ahhoz semmi közöd!
febr. 10. 17:55
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

3

Férfi logika ma: meghívtam egy kávéra, az a minimum, hogy leszop.

febr. 10. 17:55
 5/26 A kérdező kommentje:
3 - Igen, valóban ez a tendencia. Van kivétel, de nem ez a jellemző.
febr. 10. 17:56
 6/26 A kérdező kommentje:
4 - Egyáltalán nem erre gondolt. Ismét a szókiforgatás megy.
febr. 10. 17:56
 7/26 anonim ***** válasza:
81%

3-as: Én nem ezt látom...

Igenis közösen hozzák létre a párok az anyagi biztonságot. Nem tudom, te milyen körökben mozogsz, de az én barátaim és ismerőseim körében a csajok is tanulnak, dolgoznak, lépnek előre az életben stb.

Az meg evidens, hogy ha én elértem valamit, akkor nem fogok olyannak leállni, aki a nulla kilóméterkőnél van, mert minek?

febr. 10. 17:57
 8/26 A kérdező kommentje:

7 - Az utolsó mondatoddal egyetértek. Én se állnék le olyan nővel aki semmit nem tudott elérni.

Nálunk 3 csaj van a munkahelyen, ebből 2 beleült a jóba és 1 aki közösen hozta létre a párjával (márha lehet azt közösnek nevezni, mert a csávó 2x annyit keres legalább mint a csaj).

febr. 10. 17:58
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
És téged mi akadályoz meg abban, hogy olyan nőt válassz, akinek az anyagi körülményei és kilátásai megfelelnek neked? Inkább b@szod itt a rezet hónapok óta...
febr. 10. 18:00
 10/26 anonim ***** válasza:
69%
Az én férjem is többet keres 150-200 ezerrel,mégsem vergődik.Sőt volt amikor ennél jóval több volt az anyagikl különbség.
febr. 10. 18:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!