Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten mindenhol azt olvasom hogy a lányok/nők komoly kapcsolatra vágynak ösztönösen. De a kiszámítható, megbízható férfiak valamiért még sem jók. Miért van ez?
Nem magasak, nem sötét a hajuk, nem sötét a szemük, nem sugároznak erőt. Felejtsd már el, hogy a nőknek a tipikus jó tulajdonságokkal rendelkező pasik kellenek! Ha ez így lenne, a sok trógernek nem lenne nője. Nem barátom, a nőknek az kell, hogy a férfi felette legyen, hogy teperjenek a pasi után, hogy sose érezze magát biztonságban, hogy valójában sose érezze azt, hogy megszerezte. Ez a rosszfiús alkat!
Sportos vagy? Nahát, tucat +1. Helyes vagy? Ez relatív. Ezek szerint mégse annyira. A kicsapongó élet is relatív, a megbízhatóság nem alap követelmény. Ha még kiszámítható is vagy, ne is álmodj nőről. Sose beszélj mélyen magadról, az aztán a biztos út a kudarchoz. Légy sejtelmes. Ne légy mindig elérhető, éreztesd hogy te mindig független ember leszel. Sokszor mondj nemet. Csináld úgy, hogy a te időbeosztásodhoz kelljen igazodnia.
Le lehet pontozni, de én sokáig jófiú voltam. Majd annyira felb*sztam az agyam, hogy szakítottam eme birka viselkedéssel. Láss csodát, van barátnőm, aki 10 körömmel ragaszkodik hozzám, holott a fentebb leírt módon viselkedem.
Hogy lehet, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, humoros, szórakoztató, értelmes, önálló, csinos nő vagyok, aki nem szeret unatkozni, mégsem akarnak a férfiak velem komoly kapcsolatot?
Figyi, tudom mindkettőnk kérdésére a választ. Mert nem jöhetsz be mindenkinek, hiába vagy emberileg és külsőleg is rendben. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!