A viber milyen pontossággal jelzi ki az elérhetőséget?
Figyelt kérdés
Valaki csinált már ilyen tesztet hogy nem nyitotta meg az alkalmazást egy óráig és valaki másnak közben mégis azt jelezte ki hogy pl. 3 perce elérhető volt?2019. szept. 10. 20:07
1/1 anonim válasza:
Jó régi a kérdés,de erre én is kíváncsi lennék. Ismerősök jelezték,hogy elég gyakran vagyok elérhető,mégsem válaszolok nekik. Van,hogy napokig v akár hetekig be sem lépek,mivel inkább telefonálok vagy messengerezek. Gondoltam, kipróbálom és másik telefonszámommal, másik mobilra is telepítettem és elkezdtem figyelni, melyik mikor mutat aktívnak. Ott pontos volt, mindig jól mutatta az elérhetőséget.
Más ismerősnél szintén gyakori elérhetőséget mutat,de tök random módon. Ő is azt mondja, nem is használja napokig.
Szóval a fene tudja,hogy mi alapján jelzi az elérhetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!