Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkoznak be legtöbbet a lányoknál/nőknél a férfiak?
Főleg lányok/nők válaszát várom, saját tapasztalataik alapján.
Én úgy vettem észre hogy interneten sokkal gyakoribb már mint élőben. Élőben inkább akkor szoktak ha különösen szép a lány/nő
Interneten és társaságban próbálkoznak.
És ez így rendben van.
Amikor a 2000-es években elkezdett terjedni a PUA, akkor félő lehetett, hogy sokan megtanulják a csajozás művészetét, és akár az utcán is felszedik a legjobb nőket.
Ez azonban nem következett be, a pasik többsége feladta.
Így tulajdonképpen az a helyzet állt be, hogy az egész világ a hozzám hasonló kisebbség játszótere lett. Nem kell félnem a riválisoktól, mert tulajdonképpen nincs.
Ahol vagyok.
Munkahelyen pl a kollegák
Lakhelyen a szomszédok (ha házas, ha egy tata, ha egy incel)
Szórakozóhelyen főleg az egyejszakasat keresők
Neten szintén házasok pr.stikeresők vagy igénytelenek vagy rondák
Ha utazom pl vonaton akkor egyszer 5 c.gó tapadt rám(ejszakai vonat), máskor egy házas pali(tömeg volt es mellé ültem le random sokat beszélgettunk. Tanacsokat is adott mint férfi. Azért az jó volt.)
Strandon megint random pasik
És évek ota nincs pasim mert a munkahely meg otthon van az eletemben csak.
Online csak akkor, ha aktív valaki.
Élőben meg csak annál, aki tényleg nagyon szép. Miatta talán már összeszedik magukat, megmozdulnak...
Rólam egyik sem mondható el, így nálam sehol (az itteni priviket hagyjuk...).
GYIK-es, incel legenda.
Nincs ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!