Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+-+-+-+- kérdése:

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék, érdekelne, hogy milyen okot tudnának a mai férfiak felsorakoztatni az mellé, hogy miért nem szeretnének komoly kapcsolatot, csak futót mert kíváncsi lenném

23/L

aug. 20. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem akarnak a kapcsolatba beleadni, közösködni nehézségben a párod lenni, csak kivenni
aug. 20. 13:34
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem minden férfi ilyen, de jót mond az 1-es arra, aki igen.
aug. 20. 13:37
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Miért ilyen a nők💵💸💷💶💴💰💳?

Hasonlóan értelmes kérdés

aug. 20. 13:44
 4/15 anonim ***** válasza:
15%

Tegnap csíptem fel egy 10 pontost és ő is erről nyafogott.

Haza hoztam megdugtam.

Reggel öleltem magamhoz, ő meg bújt.

Csináltam reggelit neki, aztán megint megdugtam, majd újra öleltem.

Aztán csak úgy mellékesen bekérdeztem, hogy van még kedved nyafogni random senkiháziak miatt?

Erre

Uh ge ci.. Nem...

És ennyi.

Jól kell lakatni meg keményen meg kell ba szni őket.

Utána meg élünk bele a világba amíg boldogok vagyunk együtt.

aug. 20. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Én csak komolyabbat akarok.

30/F

aug. 20. 13:57
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Olyan életszakaszban van, ami miatt nem akar párkapcsolatot avagy párkapcsolatot bár szeretne, csak nem veled. Ugye nem tetszhetünk mindenkinek.
aug. 20. 14:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ilyen, de ha komoly kapcsolatra nem kellesz, akkor szexre megy, vagy nem jöttél be annyira, de ha nincs más, jó az ingyen punci...
aug. 20. 14:52
 8/15 anonim ***** válasza:
15%

Régen a férfi vagy nősült vagy prostihoz járt, csak úgy juthatott szexhez. Manapság már nem elítélendő a házasságon kívüli szexuális kapcsolat, ezért vérszemet kaptak.

Attól még a nő evolúciós szempontból mégis arra van kódolva, hogy tartós kapcsolatot keressen. Sok férfi szerint meg teljesen rendben van, ha csak úgy kalandozik. Ezért kell óvatosnak lenni, amikor ismerkedsz. Ha egy férfi időt, pénzt, energiát fektetett egy nőbe, akkor jó eséllyel nem csak egy éjszakát akar.

Amelyik első randin felhozza a szexet, attól sokat ne várj. Vagy feküdj le vele, ha arra vágysz, vagy ne, de következő randi nem lesz, az tuti.

aug. 20. 15:07
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
a nők is ilyenek ez van
aug. 20. 15:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Mármint veled?

Mert azért ez nincs minden nőnél így.

aug. 20. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!