Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "listádhoz" keresel társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "listádhoz" keresel társat vagy inkább lelki társat keresel?

Figyelt kérdés

Úgy látom, mintha nagyjából ez a két tábor lenne - az egyik a listával érkezők, akik projektekben gondolkodnak, és a céljaikhoz keresnek partnert (gyerekvállalás, karrier, szórakozás, anyagiak stb.), a másik oldal az inkább lelkitársat keresők, akiknek maga a kapcsolódás a fontos, és az együtt töltött idő maga a cél.

Ez csak kettő a sok közül. De már ez a kettő sem kompatibilis igazán, mert teljesen máshogy tekintenek egy kapcsolat "végső" céljára.

Mit keresünk igazából?

A másik nem is ilyen kapcsolatot szeretne?

Nálatok mik miatt akadnak el az ismerkedések?

Tapasztaljátok ezeket társkeresésnél?

2024. aug. 20. 11:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Én úgy fogalmaznám ezt meg, olyan embert keresnék, akivel lehet/akarok közös jövőt!
2024. aug. 20. 11:43
 12/23 anonim ***** válasza:

6 na ezért se találok társat az élethez. Ezek nem társak. Ezek az anyukájuk társai csak meg saját maguké csak. Nem a nőé vagy családé.

Megcsinálom én ugyan egyedul de a másik nem lesz a szememben csak az, aki csak beleülni tudott. Es majd ezt nem tudom akkor ott hogyan fogom megitelni.

2024. aug. 20. 11:43
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Plusz még neveljem is fel a gyerekeit. Mert nem a pasik híresek errol sem, hogy felnevelik.

De ugyis tárgytalan mivel nem jönnek csak ugy szembe a társias pasik sehol. Csak ezek akik juj semmit nem akarok beletenni csak kivenni a kapcsolatbol tipusok.

2024. aug. 20. 11:46
 14/23 A kérdező kommentje:
A válaszokból úgy tűnik félrement a kérdés. Vagy pedig nagyon is kihozta, hogy ki milyen motivumból keres társat.
2024. aug. 20. 11:55
 15/23 anonim ***** válasza:
En laza motivumbol "kényszeresen", mert társkapcsi motivumbol ugysincs senki. Bocsi 1mondattal is meglehetet volna. Lazábol már 3 pasim van. Meg 20 masik akiket hívhatnék de azok még a laza szintet se érik fel. Igazábol keresni se kell őket.
2024. aug. 20. 12:01
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Valahol a kettö között lehet a helyes ut. En nagyon lelkis vagyok, mindent a szivemre veszek. De szivesen alkalmazkodom, es ismerek meg uj helyzeteket, embereket.

Elsösorban a megertes, az öszinteseg, a közösen eltöltött-boldog pillanatok a fontosak.

Az,hogy külsöre ,hogy nez ki az adott illetö mar elengedtem. Persze, azert vannak elvarasok, valahol vonzodjak hozza, es tartsam "szepnek" de nem ez a legfontosabb.

Anyagilag eltartom magam, es soha nem szorultam senkire.

2024. aug. 20. 12:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Mindkettőhöz, de az én korosztályomban már nehéz. Laza kapcsolat még fiatalabb koromban sem érdekelt, nemhogy most 40 felett. Ahogy mondani szokták, nem vagyok laza. Bízom benne, hogy férfiban is találok majd ilyet egyszer.
2024. aug. 20. 12:15
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
Anyám, ezt a férfigyűlöletet és általánosítást, ami egyes női kommentelőkből árad...
2024. aug. 20. 12:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem fèrfigyülölet mivel velük jàrok. Szerelmesen meg minden.

Meg ha nem kéne általonísati ezresévvel rohangálnának a neten az olyanok is akik bele akarnak adni a közös jövőbe, dehát ezresével nem ezek rohangálnak.

Nem én általánosítok. Ez jön szembe.

2024. aug. 20. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:
*a neten és mindenhol
2024. aug. 20. 12:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!