Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "listádhoz" keresel társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "listádhoz" keresel társat vagy inkább lelki társat keresel?

Figyelt kérdés

Úgy látom, mintha nagyjából ez a két tábor lenne - az egyik a listával érkezők, akik projektekben gondolkodnak, és a céljaikhoz keresnek partnert (gyerekvállalás, karrier, szórakozás, anyagiak stb.), a másik oldal az inkább lelkitársat keresők, akiknek maga a kapcsolódás a fontos, és az együtt töltött idő maga a cél.

Ez csak kettő a sok közül. De már ez a kettő sem kompatibilis igazán, mert teljesen máshogy tekintenek egy kapcsolat "végső" céljára.

Mit keresünk igazából?

A másik nem is ilyen kapcsolatot szeretne?

Nálatok mik miatt akadnak el az ismerkedések?

Tapasztaljátok ezeket társkeresésnél?

2024. aug. 20. 11:11
A kérdező szavazást indított:
A listámhoz keresek társat - céltudatos típus vagyok, így tudok jobban kapcsolódni
Lelki társat keresek inkább - fontosabb az együtt töltött idő, harmónia, ez inkább a célom
Mindkettő fontos fele-fele arányban
Egyik sem, kifejtem
13 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
6%

Én már csak lazát keresek.

40F

2024. aug. 20. 11:15
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Leginkább már senkit, feladtam. Amikor aktívabban keresgéltem, nyilván élt valamiféle elképzelés a fejemben arról, hogy nagyjából milyen nőt szeretnék, de nem ragaszkodtam görcsösen semmihez. Pl. én sem vagyok az az extrovertált, nagyon eljárkálós típus, de azért néha jó lenne elmenni kirándulni, ismeretlen helyeket felfedezni, múzeumokba, koncertekre stb. De azt is elfogadtam volna, ha a leendő társam még inkább otthonülő típus, mint én.
2024. aug. 20. 11:21
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
Mind a kettő fontos, hogy klappoljon. Hiába zúgok bele valakibe, ha pl. nem jó apa-alapanyag vagy keveset keres. És hiába keres valaki sokat meg bánik jól velem, ha nem szeretem, nem kívánom vele a szexet vagy ilyesmi. Én tudatosan és szívvel is keresek párt.
2024. aug. 20. 11:22
 4/23 anonim ***** válasza:
61%

Társat keresnék akivel fent tudunk albit tartani egyutt ill cél lehetne a közös ingatlan közös élet.

De mivel ilyenek nincsenek mert a legtobbnek inkább a mamahotel kell vagy a saját lakásban van, szinte senki nem épit közösen jövőt kapcsolatot, igy be kell érnem felnőtten amolyan "lazakapcsikkal" mint amikor diákkoromban egyutt jártam valakivel hogy kb semmi nem köt össze de van szerelem járás programok meg minden boldogság(míg nem lép le).

Mivel lelkileg testileg már egyedul azért sok év az sok.

A 3 utolsó barátom is ez egyikkel fél éves- 1 - 1.5- 2 éves kapcsik (nálam vagy nála élunk de mindkettőnknek saját lakhelye van)aztán mennek a másik nőkre kb.

Társat akivel jövő is lenne meg hosszutáv aki közös lakást/házat akarna és velem, én már nem keresek.

Csak ennek az lesz a hátulütője már ezen agyalok, ha én mindent megcsinálok egyedul ház kocsi karrier családra alapoztam, abba én nem örulnék annak ha vki csak ugy beletesped hogy ő nem tett bele semmit, de csak ugy beleül az egészbe, amihez ő nem tett hozzá semmit és amit en vért izzadva épitettem fel tökegyedul.

Mert ugye a felelősség munka a neheze az nem kell senkinek azt nem vállalja senki, az egész az én hátamon legyen, de beleülni meg jo?

Ezt nem is tudom hogy oldanám magamban fel késobb. Hogy a pasik 2 ujjukat se mozditják a közös jövőért, de azért a készben meg hepázna.

2024. aug. 20. 11:24
 5/23 anonim ***** válasza:
61%

Szoval ha en vettem házat kocsit epitettem karriert meg én nevelem meg rokkanok bele az 1-3 kölykébe is a palinak meg keresek kevesebbet miattuk ugy hogy mindebbe egy pali csak a f.rkát tette bele. Hát..

Nem is tudom mit akarjak komolyan.

Ezért lenne jo egy tars akivel egyutt akár nullárol mindent. Dehát az nincs.

2024. aug. 20. 11:28
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
#4 szerintem itt nem arról van szó, hogy a készbe akarnak beleülni (akkor minek lettek volna veled alapból? Mikor neked még nincs is vagyonod), hanem egyre több ember kerüli a közösködést, akinek esze van. Én se mennék bele, hiába, hogy akkor nyilván sokkal könnyebb lenne minden, de nekem fontos az anyagi függetlenségem. Nem akarom azt, hogy egy közös hitel összekössön valakivel.
2024. aug. 20. 11:29
 7/23 anonim ***** válasza:
Mindkettő és egyik se. Nyilván az embernek vannak olyan kritériumai, hogy a másik ne legyen naplopó, beteges vagy igénytelen, viszont ez mind csak a felszín kapargatása, mert ezektől még a személyt nem fogod ismerni. Lehet, hogy a listán minden egyes pont pipával zárul, de az mind kevés, ha nem jössz ki jól az illetővel. Ahogy azt sem illik elvárni a másiktól, hogy ő legyen a lelki szemetesládád, és egyfajta házi pszichológus szerepet töltsön be hátralevő életében. A kapcsolat nem gyógyulásra való, hanem egy közös életre szól, ami olykor derűs, míg máskor viharos, de a lényeg, hogy az örömtől soha nem szabad ellustulni, a problémára meg mindig megoldást kell találni.
2024. aug. 20. 11:33
 8/23 anonim ***** válasza:
77%
#4: Sok nő is van úgy, hogy a férfi által készen megteremtett életbe akarja beletenni a s*ggét, a férfinek legyen egzisztenciája, lakása, autója, mindene. Ha velem összejönne egy nő, szerinted azt mondaná, hogy az autód vagy a lakásod árának a felét kifizetem, mert ez most már az enyém is?
2024. aug. 20. 11:33
 9/23 anonim ***** válasza:
61%
8 nem hinném hogy sok nő terve lenne az hogy válással egy bőrönddel indul el meg a gyerekeivel az utcára.
2024. aug. 20. 11:39
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
Talán akik még nem terveznek komolyat hazasság gyerek stb ott viszont nem árt ha a pasinak van lakása es ezzel is már konnyebb párkapcsolatban haladni.
2024. aug. 20. 11:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!