Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar jó pasik mind melegek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar jó pasik mind melegek?

Figyelt kérdés

Én csak szenvedek a párkereséssel, sok nekem nem tetsző férfi ír rám, amit legtöbbször figyelmen kívül hagyok, de sok még így sem veszi a lapot, írogat, nyomul, zaklat, aminek persze tiltás lesz a vége.

Tényleg nem találok igényes, normális férfit.

18 èves, meleg fiúhaverom meg mutatta, hogy, instagramon milyen srácokkal haverkodik, hát tényleg, azért eldobtam az agyam, azok a fiúk tényleg helyesek meg igényesek.

Valami meleg appon a srác regisztrált, kb 2 óra múlva lebeszélt egy randit egy helyes ELTÉS jogàszhallgatóval, azóta is együtt vannak, törölte is magát onnan 3 nap után. És az a sràc is helyes, heterókban miért nincs ilyen?

20 N

aug. 18. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Átlagnál jobb vagyok, nem egy insta modell"

Semmit sem jelent. Az emberek 70-90%-a torzítja a valóságot jobbnak gondolja magát több dologban is. A legutóbbi Mindennapi pszichológia hozta le ezt az adatot.

Ha azt szeretnéd, hogy elhiggyük, hogy az átlagnál jobb vagy, akkor mutass egy fotót nekek privátban. Ha meg nem teszed, akkor ne hangoztasd, hogy milyen jól nézel ki, mert bizonyítani azt nem tudod.

aug. 18. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
#11 felesleges fotóval bizonyítania, mint írtam alapvetően ha jól nézne ki, akkor 90%-ban jó pasikat is vonzana. Ha a jó pasiknak nem kell, akkor csak szebbnek képzeli magát, mint amilyen.
aug. 18. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Már eleve ez is homályos, hogy mi az, hogy "jó pasi". A magyar pasik többsége nem is néz ki jól.

aug. 18. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"de általánosan szépnek mondják az arcom"

Jaja. Miben fogadjunk, hogy én férfi létemre vonzóbb vagyok a pasiknal, és nekem 99%-uk széthúzná a farpofáját, aranyom?

Hmm?

Vegyél vissza kicsit.

aug. 18. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

kicsit tul becsuod magad baba, ez amit leirták elég átlag az meg ha az aljánál jobban bézel ki megint csak az atlaghoz ellg

ha fullos lennél a fullos pasik is keresnének nem csan a szinted lévök

aug. 18. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha a ratyi fiúk jönnek be neked, akkor elég feminim ízlésed van. Ilyen fiúkat azért nehéz találni, mert ők hazai kapura játszanak.

Tök mindegy, hogy mit mondanak a barátnőid, az elkövetkezendő 5-8 évben beáraz a "piac", így van ez mindenkivel, akár férfi, akár nő. Idővel megtalálod a saját szinteden lévő férfit.

aug. 19. 07:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Pfff megjött a sok nyomorék incel és megsèrtődtek, mert nem kell rusnya pasi. Félreértés ne essék, senkinek sem kötelességem bizonygatni semmit.

Ilyen stílussal ti még a lábam nyomát sem, nemhogy privátban fotó, meg ismerkedés. 🤡

aug. 19. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!