Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar melegek házasodhatnak külföldön?
pl Amerikában,mert ott ez legális és igazi házasságot köthetnek..
olyanok is akik nem helybéliek?
fontos lenne
Csak ha az adott ország állampolgárai, de az természetesen itthon nem lesz érvényes.
Am az USAban is elég kevés államban van engedélyezve, és vonogatják őket vissza!
Homokos miért akar házasodni? :( Olyan szomorú...
Jó, de legyen, csak gyereket ne fogadjatok örökbe, mert egy életre sérültté teszi ez a "család" annál talán még a gyermekét egyedül nevelők is jobbak. Bocsi, ez már nem ide tartozik, csak kikívánkozott.
Amúgy nem házasodhatnak tudtommal.
a melegek agymosott hülyék, azthiszik milyen jó melegnek lenni , büszke vagyok rá meg minden de csak a társadalom fertői, tönkreteszik a gyerekek , gondolj csak bele, miket fognak tenni szegény gyermekkel mert melegek az 'apjai' vagy most rákényszerítnétk szegényre hogy ő is mocskos buz! legyen , aha már ti elb@sztátok másra ne erőltességek rá
Harakiri!
annyit h én nem vagyok homokos..
14 éves lány vagyok,egy barátom miatt tettem fel a kérdést.
azért látszik h magyarország és h tele van elmaradott szánalmas embrekkel,akik tele vannak előitélettel.
csak gratulálni tudok
azért köszönöm a semmitmondó válaszokat is.
az utolsó válaszadónak viszont tényleg köszönöm, barátaim is ezt tervezgetik.
remélem neked is meg nekik is sikerül!
sőt..még én is le lépnék ebből a semmilyen országból és a mocskos társadalomból..
Te agyoniskolázott 6-os...
Ha nem tisztában az idegen szavak pontos jelentésével, ne dobálózz velük, mert röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!