Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy kiráz a hideg a magyar fiúktól?
Figyelt kérdés
Egyszerűen, mondhattok rám bármit, nem bírom őket... Külföldieket sokkal jobban... Nemtudom mért van így, de félre ne értsetek, nincs baj a külalakommal, meg semmi. Egyszerűen haverságra barátságra és szerelemre de még tetszésre sem :O2011. aug. 26. 00:33
3/43 anonim válasza:
Akkor szörnyű életed lehet itt.
SZerencsére...
4/43 anonim válasza:
Magyar vagy, és utálod a Magyarokat? Az szép..
5/43 A kérdező kommentje:
semmi bajom nincs a négerekkel.
2011. aug. 26. 00:40
7/43 anonim válasza:
Mármint annak van-e oka hogy a Magyarokat nem szereted?
8/43 A kérdező kommentje:
nem utálom a magyarokat, egy szóval sem mondtam, csak egyszerően nem tudnak lekötni a magyar fiúk... minden próbálkozásuk ellenére
2011. aug. 26. 00:41
9/43 anonim válasza:
Akkor vegyél fel valami szemkendőt, mert csak lelkileg vagyok feka.
10/43 anonim válasza:
még mindig nem tudom, mi az a zsici :(
egyébként nem azt mondta, h utálja őket, csak azt, h mint pasi, nem tetszenek neki... szerintem nem kell ezért leoltani, kinek a pap, kinek a papné, mindenkinek más az ízlése és ő most ezzel kinek árt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!