Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy kiráz a hideg a magyar fiúktól?
Figyelt kérdés
Egyszerűen, mondhattok rám bármit, nem bírom őket... Külföldieket sokkal jobban... Nemtudom mért van így, de félre ne értsetek, nincs baj a külalakommal, meg semmi. Egyszerűen haverságra barátságra és szerelemre de még tetszésre sem :O2011. aug. 26. 00:33
41/43 anonim válasza:
utolsó kettő pont ez a magyar mentalitás, amitől én is rosszul vagyok...ítélkezés, lenézés ismeretlenül... máris pénzéhes ribi, mert nem akar egy olyan pasit, aki minimálbéren tengődik és azt is elvedeli nagy magyar fájdalmában aztán meg hazamegy agyonverni/jobb esetben csak ordítani, ő meg gürizhetne, hogy fizesse a számlákat és etesse a gyerekeit...ugyanis manapság ez a nagy büdös helyzet, plusz panaszkodás, megkeseredettség, és közben verik a mellüket a semmire....aki meg olyan magyar pasi, hogy pénze van, magas beosztása, diplomás, kb annyira beképzelt, hogy elvárja, hogy istenítsem, meg azt hiszi, bármit meg tud venni a pénzén, a szeretetet is... saját bőrömön is tapasztaltam mindkettőt és látom is magam körül. Ezért két dolgot határoztam el, sosem fogok függeni egy pasitól sem anyagilag, de fizetni sem fogok nekik vagy helyettük egy fillért sem. Mindenki vegye ki a részét egyenlő arányban a közös költségekből és fizesse a saját hülyeségeit a kapcsolatban. Perfekt angol vagyok és most költözök Londonba. Ha lesz is magyar pasim, az csak olyan lehet, akinek már átalakult a mentalitása odakint és külföldiként viselkedik, gondolkodik. Sajnos azt kell, hogy mondjam, még azok se változnak hamar, akik kint vannak, mert megtartják a tipikus magyar szokást. Szidják a munkahelyüket, az országot, ahol laknak, az adott ország eredeti lakóit, nem tudnak örülni semminek és mindig minden xar meg mindenki hülye, csak ők a normálisak egyedül a földkerekségen és szenvedniük kell a többi xmillió hülyétől...
42/43 anonim válasza:
Keress valakit aki nem egy pofátlan díszb*zi fa***opó. Mondjuk egy zenészt. És ez alatt nem a mûmájer négyakkordos "gitárosra" gondolok, hanem olyanra, aki tényleg tudja hány harmincketted szeptola tölt ki egy tizenhárom nyolcados ütemet...
43/43 anonim válasza:
ti rasszisták vagytok?? Vagy miért tulajdonítjátok a Magyar nemzetiséghez ezeket a rossz jellemeket?? Mert pl a dísz b*zik amerikát utánozzák úgyhogy a legrosszabb jellemek nem magyarországon születtek, hanem a nyugati világban :D
Viszont én is ugyanúgy a magyar lányokkal mint a kérdező :D viszont azt nem mondom hogy mindegyikkel... Kérező, tőlem is elhánynád magad? hisz félig olasz vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!