Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, hogy kiráz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy kiráz a hideg a magyar fiúktól?

Figyelt kérdés
Egyszerűen, mondhattok rám bármit, nem bírom őket... Külföldieket sokkal jobban... Nemtudom mért van így, de félre ne értsetek, nincs baj a külalakommal, meg semmi. Egyszerűen haverságra barátságra és szerelemre de még tetszésre sem :O
2011. aug. 26. 00:33
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
A kérdésre a válasz az hogy igen is veled van a baj, mert az nem normális :D Am utólag ideírom hogy külföldi vok :)
2011. aug. 26. 00:46
 22/43 anonim ***** válasza:
Akkor te nem a Magyar pasikat nem bírod, hanem a BMX-eseket, vagy?
2011. aug. 26. 00:46
 23/43 anonim ***** válasza:
89%

A válasz írója 78%-ban alkoholt tartalmaz.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:41

zsici= zsidó cigány

2011. aug. 26. 00:47
 24/43 A kérdező kommentje:
amúgy kedves előttem író, nekem nagyon tetszik az élet ami külföltön folyik... :( és ami itt van az kevésbé... Felnézek Facebookra kb 5 naponta, és akkor látomm a képeket hogy egy pasi csókolószik egy csajjal... 5 nap mulva meg másik csajjal ...:O az azért györnyörű teermészetre vall...
2011. aug. 26. 00:48
 25/43 anonim ***** válasza:
én nem vaok BMX-es, és 29 oszttársam közül egy sem, tehát magadat zavarod össze .. és külföldön szted nincs BMX-es am amit az otthoni bandakölykök tolnak az nem BMX hanem szargurigázás.. rendes BMX-et a TV-be kell nézni ahol aztán télleg tudnak a PROFIK!
2011. aug. 26. 00:51
 26/43 anonim ***** válasza:

köszi, h végre valaki elmondta, miaza zsici :)

kérdező: egyébként az sem mindegy, pontosan "melyik külföldre" gondolsz... azért Romániába nem költöznék ki...és nagyon eltérőek ám az országok, mind életszínvonalban, mind morálban...

2011. aug. 26. 00:51
 27/43 anonim ***** válasza:
53%
El kell, hogy keserítselek: Külföldön is létezik a BMX.
2011. aug. 26. 00:52
 28/43 A kérdező kommentje:
Na jólvan emberkék én megyek aludni, mert holnap valamit csinálnom is kell, a kérdést pedig törlöm mert nem akarok felkerülni a napiszarra.
2011. aug. 26. 00:52
 29/43 anonim ***** válasza:
Szóval, ha jól értem, nem a magyarokkal, hanem az átlag magyar mentalitásával van problémád, igaz?
2011. aug. 26. 00:53
 30/43 A kérdező kommentje:
azthiszem jól érted..
2011. aug. 26. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!