Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasi, aki ilyen trash/death metal, hardcore zenét hallgat, összejönne olyan lánnyal, akit viszont kiráz a hideg az ilyen zenéről?
Tetszik egy pasi, aki 32 éves, nagyon bejön, mert szuper intelligens (most csinálja a doktoriját), jóképű, kedves, udvarias stb. Felelős beosztásban van, így napközben kötelező neki az öltöny-nyakkendő viselete. Szabadidejében viszont úgy néz ki, mint egy csöves... :D
Én 22 éves lány vagyok és igazából mindenféle zenét meghallgatok, kivéve talán ezt az egyet! :O Bejön nekem a rock is, meg minden, de nem ez a hörgős izé...nekem olyan félelmetes... :$ :D :D
Amúgy szerintem bejövök neki, mert mindig mosolyog rám... :)
"Amúgy szerintem bejövök neki, mert mindig mosolyog rám... :)"
arra gondol, hogy milyen fincsi vacsora lesz belőled, miután megerőszakol és rituálisan megkínoz...
Én is a te szóhasználatoddal élve "ilyen trash/death metal, hardcore" zenét hallgató pasi vagyok és a legkevésbé sem szokott érdekelni, hogy egy lány milyen zenét hallgat. Ha hasonlót mint én, akkor egy plusz pont neki, de őszinte leszek és eddig még egyik barátnőmmel se egyezett a zenei ízlésünk. Mindegyiküket "kirázta a hideg" az ilyen zenéktől. Szóval ne félj :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!