Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülye érzés van bennem, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye érzés van bennem, úgy gondolom ha lépnék valamit akkor összejönne a dolog, egyik nap utálom a csajt, máskor megdugnám, el kéne felejtenem de nem megy?

Figyelt kérdés

csak az arca jön be, alig van melle, a segge se jó, és nincs egy nyomós okom hogy miért akarnák járni vele. talán az arca szép de sem egy nagy szám.belülről meg züllött egy kicsit xD

és mikor még beszélgettünk kb mindig gondolok eggyet hogy "áztáqrva, de szánalmas" ,hehe. de attól még jól éreztem magam vele mikor smaciztunk

semmi értelme nincs tudom. csak most nyáron jó lenne egy csajjal dugni egyet. ez is motivált

biztos azt gondoljátok hogy buta vagyok,meg totál idióta gondolkodással vagy megáldva, talán az érzelmek vezérelnek,de most nyár van és még mindig látok esély arra hogy megdugjam ,talán még több is legyen a dologból, nincs olyan érzésem hogy ő több nálam .inkább csak megtalálta a maga társaságát a sok züllött embert és ott jól érzi magát

piálva én is elvagyok a züllöttekkel de másképp nem érzem jól magam velük, de ha ezzel a csajjal vagyok akkor nyilván úgy vagyok vele hogy tök jó hogy beszélgetünk meg 2en vagyunk.persze még jó hogy cask párszor láttam :D

17f(ő 18l)

2011. júl. 29. 00:26
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

ez a link hozta ki belőlem mind az előbbit :(

2011. júl. 29. 00:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsit vonzódok én is egy csajhoz, akinek szinte semmi melle de úgy adódott, hogy kétszer is láttam egy száll bugyiban, felül semmi. Annak ellenére, hogy van barátnőm néha szoktam erre a csajra is gondolni kanos állapotomba. Vonzódom hozza szexuálisan valamiért, de ez még nem szerelem. Tudom, hogy sose kellene, mint barátnő de meg..nám.

Én csak azt mondom, hogy amíg nincs barátnőd, addig bármit tehetsz. Csak ne csapd be őt se. Tudjon róla, hogy mit szeretnél, hogy nem akarsz komoly kapcsit, csak szórakozni vele. Így szép és korrekt, és a szex is belefér.

2011. júl. 29. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:
már csak elő kéne adnom valahogy neki mindezt
2011. júl. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!