Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Nem szerelmes belém, de lehet, hogy összejönne velem.

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy srácba. Mindennap találkozunk, mindig beszélünk. Sokat flörtölünk, és tényleg kialakulóban van valami. Viszont egyik nap elszólta magát, hogy ő nem szerelmes. Viszont tudna az lenni. Emiatt órákig sírtam. Az a bajom vele, hogy én láttam ezt már a szemében. Látom, hogy néz rám. És nem szerelmesen :( Próbálkozik, de én valahogy azt érzem legbelül, hogy nem is tudna belém szeretni.

Felejtsem el, vagy menjen tovább a dolog? :(

Komoly válaszokat, légyszives! Köszönöm!

19/L

2011. szept. 18. 20:26
 1/5 Niburta ***** válasza:
100%
Adj időt neki. Lehet,hogy neki hosszabb időbe kerül, amíg szerelmes lesz. Randizzatok, csináljatok sok közös programot, aztán kialakul. Nekem is hosszú időbe kerül, amíg szerelmes leszek, de mindig adtam esélyt, hogy kiderüljön, hogy szimplán egy jó barátság vagy ennél is mélyebb dolog lesz az egészből. Ne aggódj semmiképp és ne légy türelmetlen. Drukkolok! :)
2011. szept. 18. 20:36
 2/5 anonim válasza:

Egyetértek az előzővel.

Én is így voltam. Igaz, h 3 hónapot kellett várnom, hogy kimondja, hogy szeret, de kimondta.

Először 2 hónap. 2 év mulva 5 hónap.-ennyit voltunk együtt, és egyszer nem hallottam tőle h szeretlek.

aztán harmadszorra is megpróbáltuk rá másfél é mulva, és ma van az évfordulónk.:)

sok sikert.:) és ne búsulj, csak légy magabiztos.:)

2011. szept. 18. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

nem is jártok még.. akkor nem tudom mit vársz

emiatt sírni pff.. ne idegeskedj majd ha már együtt lesztek ő is beléd fog szeretni

2011. szept. 18. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz kérdés... Nekem az a tapasztalatom, hogy az ember nem úgy működik, hogy majd "idővel" szerelmes lesz. Ha valakibe úgy mond beleszeretünk, már az elején érezzük azt a bizonyos szikrát, bizonyos pluszt aztán a következő percben azon kapjuk magunkat, hogy ez egyre csak mélyül és egyre szerelmesebbek vagyunk. Vonzalmat, szimpátiát nagyon ember iránt érezhetünk, de ez nem szerelem. Igazán szerelmes nagyon ritkán lesz az ember. Én is voltam már úgy, hogy belementem egy kapcsolatba, mert szimpatikus volt az illető, meg éreztem valamiféle vonzalmat, de szerelmes se az elején, se később nem lettem. Ha valakibe beleszeretsz, már az elején érzed azt a bizonyos pluszt, ami alapján tudod, hogy huh, ebbe bele fogok esni. Biztos érted, miről beszélek. Mivel voltam olyan helyzetben is, hogy én voltam belepistulva a srácba és ő belém nem, de mivel úgymond szimpi, normális és csinos csaj vagyok, miért is ne alapon összejött velem, de a szerelem SOHA nem jött nála sem, és ő is nagyon sajnálta, mert minden körülmény adott volt. Ez tényleg ilyen, hogy vagy jön az a plusz érzés rögtön, vagy nem. Ha nem, akkor később se fog. Én a helyedben nem mennék bele így ebbe a kapcsolatba, mert én már tudom, mekkora sebet üthet ez a szívemen, de ezt neked kell eldöntened. Én csak annyit mondom, hogy ne fűzz reményeket, hogy a srác is majd hűű de szerelmes lesz, mert nem lesz az. Addig lesz veled, míg bele nem szeret másba.
2011. szept. 20. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)))) mindenkinek zöld kéz
2011. szept. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!