Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Nem szerelmes belém, de lehet, hogy összejönne velem.
Beleszerettem egy srácba. Mindennap találkozunk, mindig beszélünk. Sokat flörtölünk, és tényleg kialakulóban van valami. Viszont egyik nap elszólta magát, hogy ő nem szerelmes. Viszont tudna az lenni. Emiatt órákig sírtam. Az a bajom vele, hogy én láttam ezt már a szemében. Látom, hogy néz rám. És nem szerelmesen :( Próbálkozik, de én valahogy azt érzem legbelül, hogy nem is tudna belém szeretni.
Felejtsem el, vagy menjen tovább a dolog? :(
Komoly válaszokat, légyszives! Köszönöm!
19/L
Egyetértek az előzővel.
Én is így voltam. Igaz, h 3 hónapot kellett várnom, hogy kimondja, hogy szeret, de kimondta.
Először 2 hónap. 2 év mulva 5 hónap.-ennyit voltunk együtt, és egyszer nem hallottam tőle h szeretlek.
aztán harmadszorra is megpróbáltuk rá másfél é mulva, és ma van az évfordulónk.:)
sok sikert.:) és ne búsulj, csak légy magabiztos.:)
nem is jártok még.. akkor nem tudom mit vársz
emiatt sírni pff.. ne idegeskedj majd ha már együtt lesztek ő is beléd fog szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!