Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha párkapcsolatban vagy, de ha jönne egy jobb lehetőség akkor lépnétek ha az a jobb összejönne?
Na, ezt most fogalmazzuk át, mert fura.
Ha párkapcsolatban vagyok, akkor szeretem a párom, ergo nem érdekelnek a jobb lehetőségek:P
Ennél jobb úgy sincs, mint ami most van, szóval nem.
20L
Akkor megyek bele párkapcsolatba, ha úgy érzem, hogy az illetővel boldogok lehetünk. Tehát ha az ember nem sieti el, és normálisan választ párt, akkor ilyen helyzetbe nem hiszem, hogy kerülhet.
Szerintem komolytalan egy párkapcsolatot otthagyni úgy, hogy egy másikba ugrasz. Egyik nap még X-szet csókolnád, másik nap meg már Y-t? :S
Ha nem működne a kapcsolatom simán!
26L
Ez nem így megy kérdező! Vagy kell a párod, vagy nem! Nem szép dolog így játszani. Legalábbis, nekem általában vagy kell valaki, vagy NEM!
Ha meg nem tudod hogy a másik jobb-e, akkor miért írtad hogy jobb?
Járatlan járttal ne cserélj fel, mert nagy pofáraesés lehet belőle.
Döntsd el magadban, hogy vele akarod leélni az életedet? Ha nem akkor léphetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!