Aki a FIDESZ-re szavazott, megbánta már? Szerintetek lett volna jobb lehetőség?
Igen, lett volna jobb lehetőség.
Ne menj el szavazgatni, hanem állj be valami politikai formációba, amit ezt az egész nyomorult rablógazdaságot meg akarja dönteni, ami itt van és utána beszélhetünk szilárd alapokra építkezésről meg igazságos társadalomról.
Pár éven belül biztos, hogy nem fog javulni.
Talán az unokáinknak jobb lesz, feltéve, hogy nem cigányosodunk el teljesen...
"Orbánnak sincs pénzverdje."
Csak az a baj, hogy gyakorlatilag ezt hazudta a népnek, azok meg jól bekajálták. Ezért "szeretnek ki" tömegesen Orbiból. Igen, elmúlt nyolc év, stb, de ez se lesz jobb, hisz ugyanakkorákat hazudik, mint az eddigiek. Plusz még az Únió alapjogi chartáját is megsérette, tehát törvényszegő is. Íme a mi miniszterelnökünk.
Azt aláírom, hogy jobbat én se tudok jel pill :)
Nem bántam meg, mert nem vártam csodát!
És én nem is hittem azt, hogy "dübörög a gazdaság", meg a hasonló marhaságok, amiket Ferike összehazudozott. Tudtam, hogy mekkora pöcegödröt ás nekünk, de azt is időbe telik betemetni.
Az MSZP-re soha nem szavaznék, az ő utolsó kormányzásuk alatt hozott intézkedések miatt jutottunk csődbe. Legalábbis amíg azt a politikát folytatja, amit Gyurcsány csinált, addig nem. Akkor vagy a Fidesz marad, vagy a kis pártok. Az LMP szerintem egy vidéki számára eleve vesztes választás, meg hát ők inkább pszichológiailag hatottak az emberekre, amúgy nagyon gyenguszok ők is, az elképzeléseik is. A Jobbik annyiban áll közel hozzám, hogy talán a magyar állampolgároknál nem kellene, hogy a külföldiek nagyobb kedvezményeket kapjanak és attól, hogy valaki kisebbségi, ne úszhassa meg a bűntettet, amit elkövetett (sajnos sok példát ismerek a környezetemben). De csak ennyiben! A többi eszméje nagyon szélsőséges és félek, hogy eldurvulna, ha hatalomra kerülnének. De ezek a kicsik nem hinném, hogy kormányozni fognak valaha is, nem elég erősek.
A Fidesz eddigi intézkedéseinek még nem igazán láttam az eredményét. Megmondom őszintén, nem biztos, hogy konkrétan én rosszabbul fogok járni ezzel a nyugdíjpénztáras hercehurcával. Persze ez még később fog kiderülni.
Viszont a megélhetés tovább romlik, a benzinárak emelkednek, nő a munkanélküliség. Jó, elhiszem, hogy jó fél év alatt szarból nem lehet várat építeni, de azért várnék valamit, ami reményt kelthet az emberekben.
A legőszintébben mondom, hogy ha most kellene szavazni, nem tudom, hogy elmennék-e?
Olyan pártot nem tudok, amelyikre teljes szívvel azt tudnám mondani, hogy: na, erre szavazzunk, mert ez valamennyit fog nekünk segíteni, változtatni az ország helyzetén.
Ezért nem is szoktam én soha megpróbálni meggyőzni senkit, hogy kire szavazzon.
A másik dolog: van egy olyan nagyon erős gyanúm, sőt már inkább meggyőződés, hogy ezt az országot már nem lehet kihúzni a szarból. A múlt rendszerben is elkezdtünk már adósságokat felhalmozni, amit aztán ugye vissza kellett volna fizetni, de rendszerváltás után inkább a vagyon elherdálása folyt, úgyhogy már olyan mélyen vagyunk, hogy nem tudom, van-e kiút egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!