Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a FIDESZ-re szavazott,...

Aki a FIDESZ-re szavazott, megbánta már? Szerintetek lett volna jobb lehetőség?

Figyelt kérdés
Annyira elkeserítő minden... Van kilátás arra, hogy pár éven belül javulni fog az életminőségünk?
2011. jan. 10. 12:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

nem bántam meg.

nem lehet az országot kihúzni a szarból csak megszorításokkal azt meg ugye nem szeretjük.

tehát nem lesz jobb. sem a Fidesz sem egyik párt sem tud semmit csinálni sajnos csodát.

2011. jan. 10. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

Mit is vártál pontosan?

Hogy amint megválasztják a fideszt a fizetésed a háromszorosára, az árak pedig a harmadukra változnak?

2011. jan. 10. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

13:21

"A Fidesz eddigi intézkedéseinek még nem igazán láttam az eredményét. "

Ez nagyon meglepő, tekintettel arra, hogy az első költségvetés, amit ez a kormány állít össze, január 1-től él. Nagyokos.

Milyen érdekes, hogy ugyanazok, akik elnézték 8 évig az MSZP-nek, hogy kormányzás helyett csak önmagával foglalkozik, bohóckodik, kéthetente új reformot hirdet meg és aztán nem csinál semmit, mostazon verik a nyálukat, hogy az új kormány nem ért el néhány hónap alatt látható eredményt.

Bár amit rövid idő alatt meg lehet csinálni, azt az új kormány megtette.

Pl.: 40%-kal kevesebb bolti lopás:

[link]

A gazdaságban nem néhány hét az intézkedések átfutási ideje.

2011. jan. 10. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

ma 14:26

Nem várt semmit.

Az az értelme naponta kérdést intézni a fideszesekhez, ráadásul lehetőleg mindig ugyanazt, hogy egy idő után megunják a válaszolgatást. Utána majd lehet ünnepelni, hogy "eltűntek a fideszesek", mert "biztos csalódtak, és meghúzzák magukat".

2011. jan. 10. 14:39
 15/19 anonim ***** válasza:
10%
Még mindig ugyanaz a véleményem mint tegnap volt...
2011. jan. 10. 16:26
 16/19 anonim ***** válasza:

a "dübörög a gazdaság" című szólamra van egy új cikk:

[link]

nem emlékeztet ez valamire? :D

2011. jan. 10. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:

14:36

Vannak kétségeim, de azt hiszem, azt is leírtam, hogy nem lehet ennyi idő alatt szarból várat építeni.

Az MSZP-vel meg ne gyere nekem, mert nem hiszem, hogy neked annyi kárt okozott volna, mint nekem!

Nagyokos! Olvasni is kéne, nem csak belenézni egy-egy hozzászólásba és nekiugrani valakinek!

2011. jan. 11. 00:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Így van! A legjobb az lenne, hogy ha senki sem menne el szavazni! Ez az egész rendszer úgy tűnik, hogy egy óriási nagy átverés volt, az előzőhöz hasonlóan! Az egész jelenlegi világrendszer ezen alapul. Ez egy "demokráciának" hazudott aljas, rabló pénzuralom; valójában nem "rendszerváltás", hanem "gengszterváltás" történt! Nagyon, rendkívül rafinált módon próbálják meg a gonosz terveiket megvalósítani. Remélem, hogy ennek az egésznek minél hamarabb vége lesz! Egyszer csak felébred végre az emberiség!
2012. ápr. 6. 00:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Én egy korábbi hozzászólásra reagáltam.
2012. ápr. 6. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!