Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar jó pasik mind melegek?
Én csak szenvedek a párkereséssel, sok nekem nem tetsző férfi ír rám, amit legtöbbször figyelmen kívül hagyok, de sok még így sem veszi a lapot, írogat, nyomul, zaklat, aminek persze tiltás lesz a vége.
Tényleg nem találok igényes, normális férfit.
18 èves, meleg fiúhaverom meg mutatta, hogy, instagramon milyen srácokkal haverkodik, hát tényleg, azért eldobtam az agyam, azok a fiúk tényleg helyesek meg igényesek.
Valami meleg appon a srác regisztrált, kb 2 óra múlva lebeszélt egy randit egy helyes ELTÉS jogàszhallgatóval, azóta is együtt vannak, törölte is magát onnan 3 nap után. És az a sràc is helyes, heterókban miért nincs ilyen?
20 N
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
De az is lehet, hogy te nem nézel ki jól, ezért nem kellesz a jó pasiknak.
És te átlagnál jobb nő vagy?
kb ilyen a kérdésed, hogy átlagnál jobb férfi kell neked...
4,5:
Átlagnál jobb vagyok, nem egy insta modell mutogató golddigger típus, de általánosan szépnek mondják az arcom, rendszeresen futok, a lábaim is jók, szép hosszú haj, szép szemek. Az átlag magyar nő fölött.
Próbálkoztak már helyes fiúk, de azokról tudtam, hogy komolytalanok, vagy volt valami red flag velük ( túl bulizós, csajozós, vagy nem voltak elég okosak pl.)
De a jó pasikhoz nem elég egy fokkal szebbnek lenni egy elhízott zsíroshajú átlag nőnél. Mivel arányaiban kevés a jó pasi Magyarországon, ők csak a legjobb nőkre mennek rá. Mint pl. rám. De áltasd csak magadat azzal, hogy biztos még a jó pasikhoz is túl szép vagy és csak ezért jut mindig átlag alatti fazon neked😀A kérdésben még azt írtad, hogy nem találsz igényes, normális, jó pasit, most meg hirtelen “de olyanok is akadnak, csak ez meg az miatt nem jön össze”, legalább ne kamuzz itt menet közben.
Fordítom annak aki nem érti
helyes= 180+cm && fuck boy && ecset haj
Ebből meg sok rohangál minden féle ha kell segítek megtalálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!