Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar jó pasik mind melegek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar jó pasik mind melegek?

Figyelt kérdés

Én csak szenvedek a párkereséssel, sok nekem nem tetsző férfi ír rám, amit legtöbbször figyelmen kívül hagyok, de sok még így sem veszi a lapot, írogat, nyomul, zaklat, aminek persze tiltás lesz a vége.

Tényleg nem találok igényes, normális férfit.

18 èves, meleg fiúhaverom meg mutatta, hogy, instagramon milyen srácokkal haverkodik, hát tényleg, azért eldobtam az agyam, azok a fiúk tényleg helyesek meg igényesek.

Valami meleg appon a srác regisztrált, kb 2 óra múlva lebeszélt egy randit egy helyes ELTÉS jogàszhallgatóval, azóta is együtt vannak, törölte is magát onnan 3 nap után. És az a sràc is helyes, heterókban miért nincs ilyen?

20 N

aug. 18. 14:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
aug. 18. 14:39
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Ha igazat írsz, akkor igen.
aug. 18. 14:51
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Te helyes sráccal sem lennél boldog.
aug. 18. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.

De az is lehet, hogy te nem nézel ki jól, ezért nem kellesz a jó pasiknak.

aug. 18. 15:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

És te átlagnál jobb nő vagy?

kb ilyen a kérdésed, hogy átlagnál jobb férfi kell neked...

aug. 18. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
Azért nem a jó pasik találnak be téged, mert nem ütöd meg azt a szintet. Engem csinos nőként szinte csak sportos, jóképű, igényes férfiak találnak be, átlag alattiak be se mernek próbálkozni soha (szerencsére). Van két barátnőm, akik azzal a problémával küzdenek, amivel te: ők is jó pasit akarnak, de nem néznek ki elég jól hozzájuk. Így inkább évek óta még egy randira se mentek el senkivel, mert akiknek bejönnek, azok nekik nem elég jók. Persze ezt nem mondanám az arcukba, de furcsállom, hogy maguktól nem jönnek rá, mikor pl. közös bulizások alkalmával hozzám mindig odajönnek jó pasik, hozzájuk nem. Akkor nekem csak leesne egy idő után, hogy “ha a barátnőmhöz odamennek és hozzám nem, akkor vagy lejjebb kéne adni az igényeimet, vagy többet kéne kondizni”🤣
aug. 18. 15:11
 7/17 A kérdező kommentje:

4,5:

Átlagnál jobb vagyok, nem egy insta modell mutogató golddigger típus, de általánosan szépnek mondják az arcom, rendszeresen futok, a lábaim is jók, szép hosszú haj, szép szemek. Az átlag magyar nő fölött.

Próbálkoztak már helyes fiúk, de azokról tudtam, hogy komolytalanok, vagy volt valami red flag velük ( túl bulizós, csajozós, vagy nem voltak elég okosak pl.)

aug. 18. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg rossz helyen keresel
aug. 18. 15:27
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

De a jó pasikhoz nem elég egy fokkal szebbnek lenni egy elhízott zsíroshajú átlag nőnél. Mivel arányaiban kevés a jó pasi Magyarországon, ők csak a legjobb nőkre mennek rá. Mint pl. rám. De áltasd csak magadat azzal, hogy biztos még a jó pasikhoz is túl szép vagy és csak ezért jut mindig átlag alatti fazon neked😀A kérdésben még azt írtad, hogy nem találsz igényes, normális, jó pasit, most meg hirtelen “de olyanok is akadnak, csak ez meg az miatt nem jön össze”, legalább ne kamuzz itt menet közben.

aug. 18. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
54%

Fordítom annak aki nem érti

helyes= 180+cm && fuck boy && ecset haj

Ebből meg sok rohangál minden féle ha kell segítek megtalálni őket.

aug. 18. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!