Melegek! Miért utáljátok a magyar válogatottat?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb csapat vagyunk Európában, a szurkolás összehozza a nemzetet és a melegek így se szeretik a focit. Miért?febr. 10. 13:30
1/22 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy a foci szeretete vagy nem szeretete attól függ hogy kinek milyen a szexuális orientációja. Csomó heteró férfi se szereti se a focit se a magyar válogatottat. Őket is kérdezted?
2/22 anonim válasza:
Majd ha tényleg az egyik legjobb csapat leszünk (nyugi fidesz-kdnp-s, volt kisz titkár elvtársak, már csak pár tízmilliárd forint választ el!), visszatérhetünk a kérdéshez.
3/22 Jani Belucci válasza:
Csak azért, mert nem érdekel valami, az nem azt jelenti hogy utálom. Másfelől meg van egy csomó meleg, aki szereti a focit. Pont hogy a focirajongók jelentős része utálja a melegeket. Ha össze akarod hozni a nemzetet, akkor kezdjük a homofóbia visszaszorításával.
4/22 anonim válasza:
Nem vagyok meleg és nem nézek focit, mert nem érdekel. Hogy is van ez?
5/22 A kérdező kommentje:
Mi az hogy leszünk? Angolokat 4-0-ra vertük, a németek is rettegnek már tőlünk.
febr. 10. 13:55
6/22 anonim válasza:
Mi ez a hülye kérdés? Több hetero nem szereti mint meleg
7/22 anonim válasza:
aki nem szereti a focit az meleg.. 🤣 ilyet összekombinálni, egek..
8/22 anonim válasza:
A számok törvénye alapján tök logikus, hogy több heteró nem szereti/utálja mint meleg.
Én is utálom, haverjaim közül is csak egy van aki szereti, összes többi vagy utálja vagy nem érdekli.
"a szurkolás összehozza a nemzetet"
Szerintem a legszánalmasabb szurkolói pont a labdarúgásnak van...
Összeverik egymást mert egyik A-nak szurkol míg a másik B-nek.
Több a rendőr mint a néző sokszor.
Nézz meg egy NFL meccset.
100.000 emberre jut 20 rendőr. Ott nincs balhé.
Kisgyerekek, öregek, szurkolók vegyesen ülnek egymás mellett.
9/22 A kérdező kommentje:
Milyen összeverik egymást? Közösen énekelnek, szurkolnak a válogatott meccseken
febr. 10. 14:53
10/22 anonim válasza:
Én meleg vagyok de szeretem a focit. Akkor most miffan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!